dilluns, 13 de juny del 2022

WASH MACHINE 250m. 7b - (6a/Ae obligat) -VESSANT NORD-SANT HONORAT

Temps de forta calor , això demana anar a l’ombra si o si.

Així que guillarem cap a les terres de Sant Honorat.

Hi anirem amb lo parato ( no estem segurs de que mereixi el nom de cotxe) de quatre rodes i elèctric del Cèsar ,  tant pel color com per la mida com per la font d’alimentació a cal GALL es conegut com la RENTADORA.

No us donarem ni marca ni model per que després d’una trucada al fabricant per tal d’informar-los que en faríem referencia  al nostre blog a veure si en podíem treure algun caleret per aquestes coses de la publicitat i després d’uns breus minuts d’exposició la resposta va ser un gran moc i es van negàr del tot a que cap producte seu pugués surtir a .......cito textualment.

“una merda de blog de poca soltes que es la vergonya mes gran del mon de les xarxes”

Podria tenir a veure que en la conversa en tot moment  vam fer referencia al vehicle com a la RENTADORA , no ho tenim massa clar però tot pinta que podria ser així , es van ferir....

De fet s’estan plantejant de pendre-li lo parato al Cesar per que es una mala imatge que un GALL el condueixi.

Curiosament la via triada te el mateix nom RENTADORA .

L’aproximació es ben curiosa i bonica , ressegueix una feixa a cops prou estreta , us adjuntem untrac o trak o rap o nap o com collons es digui de l’aproximació.

Un cop hagueu rapelat , caminareu uns deu minuts per la base de la mola que heu rapelat fins a trobat una barranquera que baixa d’un fissurot-xemeneia vertical amb jardí inclòs que divideix aquesta mola de la següent que es on trobareu la via , un cop a la barranquera i allà on s’obre prengueu una mica de distancia i mireu de trobar els parapors del primer llarg , el primer costa de trobar i ja hi sereu.....a nosaltres ens va costar una hora , som uns putos naps o raps o cracs o això aixins.

La via.....es un viot!! I lo lloc preciós així com  lo cim i la retirada.

La roca no la pinten massa be , cosa que fa que ascalis al començament  amb lo culet una mica tibatttt , mes que res quant toca ficar lo peu en petites pedretes mig sortides i deixar-hi tot lo pes , però la veritat es que sols ens va saltat un canto en tota la via , als llargs finals la cosa si que ja va mes justa però en general direm que bona roca , potser també podria ser que veníem de la CARBONERA i lo nostre criteri igual no te tota la fiabilitat desitjada.

Anàvem sense estreps i amb tramposa , es passa be però això del Ae V+ obligat igual es una mica apretat per als estàndards d’avui dia , creiem que lo 6a segur.

Es una via que per gaudir-la cal anar amb lo 6b controlat si no serà una pedalada , bonica però pedalada.

També direm que sembla que l’obridor o equipador o creador o com collons s’hagi de dir , a mida que l’anava fent , o li van anar canviant lo criteri o l’esponsor li va tancar l’aixeta , a cada llarg que vas fent notes com la distancia dels parapors en les parts fàcils va augmentant i a les rampes finals pregues que no et salti cap pedra per que la rodolada pot ser apoteòsica.

EN FI UNA BONA VIA EN UN LLOC PRECIOS AMB UN CURIOS ACCES I UNA PANORAMICA RETIRADA QUE FARA QUE TOT PLEGAT US OMPLI UN MAJO DIA


APROXIMACIO CURIOSA

PEU DE VIA

PRIMER LLARG

NO SE QUIN LLARG

UN ALTRE LLARG

AIXO TAMBE ES UN DELS LLARGS

AIXO SEMBLA JA PER DALT

CIM

FOTOCIM


RESSENYA MANGADA A INTERNET I TUNEJADA

LO XIST



2 comentaris:

Anònim ha dit...

Bon dia Analfabets, incults,desarrapats. Aquesta via crec que es diu aixi perque als anys 80 els de Zanussi van fer un anunci de TV on llençaven una rentadora de dalt a baix (en van utilitzar unes 5 o 6 ) i alli es van quedar fins fa uns anys que les van anar a treure. Jo encara en vaig veure una espatxurrada quan vaig anar a fer la Nuria a la meva epoca d'infantessa. Aqui teniu la adreça de YouTube on podreu vere l'anunci. https://youtu.be/d3CiB0BBLBU ó https://youtu.be/d3CiB0BBLBU?t=30
LOGALLRENTADOR

Refugi Cortiuda ha dit...

Bona! També es pot baixar al coll del cim cònic i rapelar cap a la feixa d'accés (nord) per a desfer el camí de les vires o bé desgrimpant cap al Sud fins a coll de mur. Molt més ràpid i còmode, sobretot per galls.
Més dreceres i ressenyes al refu!