diumenge, 15 de maig del 2022

Hardtek incorporat, 6c (80 m), Sector de l'Estret, Alòs de Balaguer

Ja fa dies que Gerard va penjar 3 curtes obertures en aquest sector, a l'esquerra de les d'esportiva, així que avui fem una multitudinària excursió, i ens repartirem les vies com puguem. Cal córrer perquè tenim ombra fins a migdia, però entre bar i bar, no correm prou, i el dia donarà pel que donarà: una o dues vies i a fer el gos pel poble.

Com l'Ari, Regui i jo arribem primers a peu de via, escollim, i ens decidim per la Hardtek. Pepe, Pam, Jesús i Farra faran les del costat.

Per complicar la cosa, li afegim una variant d'entrada, a la dreta perquè, amb les preses, entro pel primer lloc que veig; error. Ràpida reunió en un arbre i seguim.  Els dos primers llargs són boníssims. El primer, una curta fissura de 6c, que tira enrere i pocs peus, però que es deixa fer (si porteu guants de fissura els reposos poden ser més agradables). Cal equipar-la tota, però tot entra bé. El pitó d'abans d'entrar es mou. El segon pinta més senzill; hi va l'Ari, tanmateix la sortida es complica més del previst. Una altra tirada dura, per sota d'una enorme fissura i sortida  de pila. S'acaba amb una curta i bonica placa. El sol ja toca de valent i pleguem.

Guapo estil d'obertura, amb l'equipament just i un enorme respecte amb l'entorn.

Gerard & cia: el consell d'ancians dels Gall us ofereix unes places indefinides de membres VIP. Ens calen galls mascles i joves perquè, darrerament, l'equilibri de gènere s'ha esbiaixat cap a les femelles.

Material: àliens, tòtems, cam#3 (repetit), cam#4.

 

Ubicació

 


Resses originals


Regui!, per aquí  no.

L1


Arribada a l'R1


Jesús a la Diedragonal

Ari a l'L2

Fotocim

I la tònica la resta del dia. Fer el gos

Lo Xist




2 comentaris:

Gerard ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Gerard ha dit...

Ens alegra molt saber que us han agradat, llàstima que es fan curtetes.
Lo xist bonissim 😄😄!