diumenge, 23 de gener del 2022

No hase falta disir nada más, 6a (140 m), Coll d'Ares, Montsec

Pany de paret que conté un parell de vies amb les mítiques frases de Mr. Van Gaal amb la marca Brescò. Ens hi arribem després de voltar per la boira de la Pertusa, ja tard, i ens anirà bé una escalada curta i al sol. L'aproximació és ràpida (30') des de la penúltima corba abans d'arribar al Coll d'Ares, en lleuger descens a cercar el peu de paret. Caldrà curta trepada senzilla per pujar a la feixa que ens deixa a peu de via (fletxa a l'inici).

La via és ben bona en general, tot i que amb algunes inconsistències. Xapar el 3er spit de l'L1 és "risky bussiness" si no porteu un àlien blau. A més a més, també li entaforem un parell de micros perquè res queda a prova de bombes. L'L4 és una xemeneia espectacular amb túnel inclòs i que exigeix més del que aparenta pel grau. A més, la meitat dels ponts de roca de la ressenya de Luichy (Guia del Montsec Oeste) ja no hi són, però pot assegurar-se bé. I per acabar, compte amb la penosa roca del darrer llarg, però que té un bon spit a la zona més difícil.

Material: àliens (blau inclòs), micros (per a l'L1), tòtems.

 

Ubicació

 
Ressenya Cal Gall

Peu de via

Ioli al "tinglao" de l'L1

Ari a l'L2

Pepe a la reunió 2.5. Coses de d'empalmar

Ari al túnel de l'L4

L5

Fotocim

Lo Xist



3 comentaris:

Anònim ha dit...

Dir que la via es "BEN BONA EN GENERAL" delata la poca capacitat d'analisi dels anomenats GALLELITE. La via esta treta d'un abocador de runes i construïda per una empresa que jo me sé i un que surt a la foto també.
LOGALLTORRACOLLONS

pepet ha dit...

No tens criteri...

Csar Fdez ha dit...

Torracollons!!!, a veure quan vens a remenar el cul un dia, que ja trobem a faltar les teves rucades