diumenge, 7 de març del 2021

Control mental, 6a+ (125 m). Pala dels Pelats. Mont-roig

La ben coneguda frase: "Si quieres llegar a viejo, haz vías de Marmolejo", pertany a una generació. De cara a les noves generacions, entre les quals, evidentment, no ens hi ubiquem, els hi direm: "Si vols fer vies del Salla, millor deixa-les per a la canalla". I vet aquí, dos clars exemples de la mecànica aperturista d'en Víctor Sans: poques assegurances fixes (o cap) sols quan calen, trams obligats, excel·lent neteja i concentració.

El conclau avui és nombrós: Ioli, Ester i Pepe se n'aniran a "On hi entra, hi cap"; Jesús, Òscar i jo a "Control mental". Aquesta té un primer llarg que honora el seu nom. Sortida monodigital del primer bolt, dura, flanqueig curiós, protegir fissura i contraflanqueig a buscar una placa neta  fins un pont de roca matojero que et retorna a la vida. Continua difícil fins al següent bolt, però aquí ja li tens el peu al coll, tot i seguir difícil fins a reunió. Al segon surt Jesús amb una arranc complicat, posant  a prova la reunió després d'un vol llarg en arrencar un canto i el tòtem que evitava el factor 2. Hi torna i ho gestiona de luxe. Després de la sortida la cosa va més senzilla, però amb compte, estrany de protegir i no hi ha res. El tercer té uns primers metres de fissura excepcionals on s'hi pot posar de tot, i després ja, trepada senzilla.  

Hem estat una bona estona ja que la qüestió requeria feina. Els col·legues també s'ho han treballat, però això us ho comptaran ells.

Material: tascons, àliens, tòtems i Cams del #0.5 al #3

 

Ressenya Cal Gall


 
L1 al primer bolt

L1

L1


 Jesús a l'L2

L3



Fotocim

Lo Xist  

Ja podeu votar per l'uniforme oficial Gall21


 

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Tres!!! Per que ve amb casc

PASTES ha dit...

Evidentement el 3