dijous, 25 de març del 2021

Chicky-Boom, 6b+ (265 m), Paret de St. Alís, Montsec

Contínuament dicontínua, però amb un grapat de llargs bons i roca d'escàndol en general. Destacar la bona sortida de la R6 i un excepcional L8 sobre una fissura gairebé neta. Territori semi-love-climb, molt poc obligat (V+/A1), grau prou encertat, apte per a tots els públics, on hi podeu anar a gaudir.

El descens fàcil i ràpid seguint les fites que baixen just al costat del cim (est), fent ziga-zages entre les feixes i amb un parell de sistemes de cadenes.

Material: tòtems

 

Localització

 
Ressenya cal Gall. (Copiada de l'original. No la pengem per no tenir-la en bona resolució)

L'Ari encetant l'L1
L3


L4 (6b+). El tram més dur de la via

L5

L6. Boníssim arranc

L7. El millor

Arribada al cim

Fotocim Heil !!


Lo Xist    (centro di gravità permanente)


La gravità


2 comentaris:

Pablo ha dit...

Original per la feina de trobar via al mig de tanta repisa. Millor no enllaçar llargs perque es tira molta pedra. Millor no anar darrera de cordades pel mateix. Al 6b+ em va petar una mà i un peu. En algun tram una caiguda son turmells trencats. Lo millor l'últim llarg.

Albert M ha dit...

semi-love-climb ... ?? De eso nada monada. i apte per a tots els públics què sàpiguen col.locar friends i estiguin molt rodats en via llarga, però NO para pardillos.
Molt ben trobada i molt bona feina, això sí ... !!!Para que nos masturben la realidad, ya tenemos a la escoria política!!