dijous, 9 d’abril del 2020

Covid 19 (ED+/ABO-)



Qui de nosaltres no ha pensat, durant aquest dies, com serà la tornada a les parets ? Encara tenim un temps pel davant per anar planificant l’estratègia. Sembla clar que la nostra llista de material, de per si prou llarga, l’haurem d’incrementar. Mascaretes, guants, gels hidroalcohòlics, … Veurem què diuen els futurs reials decrets.

Semblaria lògic pensar en una presa de contacte paulatina. No hi haurà prous cinquès per acollir-nos a tots. Començarem amb la típica cantinela:

    -  Anem a fer esportiva ? Es que ja no recordo com es posen els friends.

Vinga doncs. Som-hi. Però ja no quedarem al bar. Un descampat  serà el lloc de reunió. Els que comparteixin transport ho faran amb mascaretes FFP2 (mínim). A peu de paret potser ens podrem relaxar una mica i alleugerar proteccions, sempre i quan no ens empeguem massa. S’ha acabat el xocar els punys i abraçar al company/a quan encadeni el primer V+ després de 2 mesos.

    -  Màquina que ets una màquina !!!.

I prou.

Després ens animarem a fer vies cada cop més llargues. Però compte. Què fem a les reunions ? Doncs serà arribar a la role i posar-nos la puta mascareta. I fresar per sortir de primer i treure-te-la després d’eliminar el puto factor 2. Mai anar de primer haurà estat més car. I prohibit sagnar  a les fissures i empotraments. Per cert, recordatori per a aquells que mai porten aigua: si no portes la teva, a passar set.

Però la tristesa més gran i desoladora serà al finalitzar la jornada. S’han acabat les birres i les rucades en comú ? Llavors potser ens plantejarem més que mai si val la pena  fer el borinot tot el dia sense la inestimable recompensa final. 

Ah, i quan arribem a casa, posar tot el material en una habitació, i endollar-li 15 minuts de llum ultraviolada. Ja trigueu en comprar-vos el kit corresponent amb comandament a distància si no el teniu. També us servirà per desinfectar la compra.

Ufff. Quina mandra que em fa tot i quines ganes tinc de veure-us a tots un altre cop.

Cuideu-vos molt.

6 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Gràcies companys!! amb humor tot passa millor.

PASTES ha dit...

Trovaba a falta les teves piadas!!!
Gracias
Salut i a tivar-li, quant poguem!!!

Albert Lleida ha dit...

Fantástica cronica con sempre, gracies company 💪❤️👍

paca ha dit...

bONÍSSIM.hEU TRET UN SOMRIURE D`UN AMARGAT...Seguiu aixi i bones escalades quan torneu!

Csar Fdez ha dit...


Em sembla bé que us faci riure. Però em temo que la realitat no anirà gaire lluny :-)
Ens veiem aviat. Ja queda menys

Albert ha dit...

Boníssim!!! M'he vist reflectit!!! Sort d'aquestes històries!!! Ajuden i molt!! Salut i tapia companys!!!