dilluns, 7 d’octubre del 2019

LA DELGADA LINEA DE LA VIDA 230m. 6c/Ae( 6a+obli.)



Ja tenim la nova guia del MONTSEC a les mans i decidim buscar alguna via que no coneguem per anar a tafanejar com es degut i es així que triem la “ Delgada línia de la vida”.


Primer donar les gracies a l’autor per la currada que això suposa i la contribució per al coneixement del personal del que per aquí tenim.Encetem un nou accés a la paret , made in GALLTEDRATIC , el que be a ser pel bell mig del matollar i al dret sense manies ni miraments ....segons ell , el millor accés fins avui dia fet... jo penso que no tindria collons a repetir-lo pel mateix lloc exacte i recomano no fer-lo servir ,encara que estic del tot segur que tampoc el trobaríeu.


Un cop al tall us trobareu una bona i bonica via que transita per una roca collonuda o bestial.


Es una via mes dolceta del que al primer cop d’ull us pugueu imaginar , encara que això del 6a obligat en algun punt pugui semblar una mica justet , cosa que amb una tramposa pot quedar solventat.


El Ae del segon llarg amb passos prou llarg  si sou de mida estandar.


La trobareu semi equipada però sense massa estres i amb possibilitats de completar la cosa fàcil i be.


A destacar lo seté llarg per la roca , lo variat de passos i la super qualitat de la roca.


A nosaltres ens ha agradat força i us la recomanem sense embuts.


Ara amb la nova guia se’ns destapa força feina ,  quin booooo.

U A REVEURE GENT.


Ressenya original

ARRENCADA
PASSOS LLARGS AL ARTIFO
ROCA COLLONUDA
PARAPORS EN TOT EL RECORREGUT
LO GALLTEDRATIC LLUITANT UN TASCO JAJAJAJAJAJAJ
BON I BONIC TRAÇAT

LO SETE UN LLARG ORGASMIC

FOTOCIM 



LO XIST

7 comentaris:

Albert ha dit...

Flipo que fuselleu la ressenya del llibre d'en Luichy al blog. En aquesta post hi ha una foto de la ressenya dels oberturistes (crec que al Torres es pot trobar) i també va sortir al Vèrtex:

http://treparocas.blogspot.com/2014/12/la-delgada-linea-de-la-vida-ager-semana.html

Csar Fdez ha dit...

Albert,
m'estranya perquè "flipes" quan es publica una imatge extreta d'una publicació i no ho fas amb una imatge d'un llibre de piulades o d'una web. Ambdues estan subjectes als mateixos drets d'autor. Els mateixos. Cap d'elles es pot publicar sense autorització de l'autor. (Per aquest motiu, totes les ressenyes Made in Gall tenen llicència Creative Commons i poden modificar-se i publicar-se a voluntat sempre i quan es citi la font i no hi hagi motius comercials)

Ara bé, hi ha excepcions. La Llei de Propietat Intel·lectual estableix un parell de supòsits on aquesta autorització no és necessària. En un d'ells eximeix de l'autorització sempre i quan la publicació tingui finalitats docents o de recerca i es citi apropiadament (autor i publicació) la font.

Entenent que aquest blog no té cap afany lucratiu i podríem considerar que la seva tasca és divulgativa, no veig massa problemes en acollir-nos a aquest supòsit.

Un altra cosa és que l'autor, com així ha estat, demani explícitament que es retiri la imatge emprada. I evidentment ho hem fet. Però més per un tema d'educació i respecte que per un tema legal.

Salut

pepet ha dit...

Fusti nen quina parrafada mes ben parida!!! Tu si que triummmmfffsss

Albert ha dit...

Vaya rotllo que fots només per dir "vale, la trec".
Escrius tant que al final et contradius.

Csar Fdez ha dit...

No, no hi ha contradicció.
Qüestió d'entendre allò que es llegeix

Albert ha dit...

O qüestió de saber escriure. I d'acceptar les crítiques

pepet ha dit...

O qüestio de saber que hi pot haber diferents criteris