diumenge, 6 de gener del 2019

Amor de Madre, 7a (6b ob, 210 mts), Cap del Ras, Àger

Ja fa dies que Ioli tenia al radar  aquesta via, a la llista de les 100 millors i fama de dura. Avui s'alineen els astres amb l'anticicló. Acudim una mica cagats, però amb el recent reequipament i l'abundància d'expansions en els trams durs serà menys de l'esperat.

Començo l'L1 amb dos passos molt fins i llargs que he de provar un parell de cops (6b+). Probablement lo més dur de la via si teniu estatura de gnom com nosaltres. Pensem que si tot va així pringarem. La resta del llarg (6a+) és atlètic i molt bonic.  Surt Ioli a l'L2, i al sostre (7a) no li veu massa color. S'azera bé i ja fàcil. A l'L3 comença la festa plaquera. Boníssim 6c+ que quan sembla que ja ho tens, em costa veure un pas de taló i pringo. A la segona un altre cop. L4 de tràmit per començar un L5 també boníssim. Primers 2 bolts mooolt lluny. El primer es xapa bé, el segon costa una mica més, i no val a caure. Te'n vas a la feixa. A partir d'aquí a gaudir d'un 6c continu, lleugerament tirant enrere a cops, però que surt bé. De difícil ja sols queda l'L6, que encadena Ioli (6b+) molt fi, d'adherència, i amb un pas ben obligat.

Molt bona via, ben equipada en els trams durs, molt allunyats els fàcils, i obligada sobre el 6b en únicament un parell de trams. Visita obligada si allò que us va és la placa. Gran dia, companya. 

Material: 15 cintes i els 3 tòtems més petits.

Ressenya amb grau amable

Ressenya amb grau xungo. Podeu escollir

L1 al tram de 6a+

Ioli al 7a del L2

L3

L3

L4

L5

Qué hace una chica como tu en un 6c como este ?

L6. Negociant el pas més dur

Fotocim
Lo Xist  (imatges inèdites del neixement de Bob Esponja)