dimecres, 19 de setembre del 2018

La balena blanca i el petit príncep, 6c+ (130 mts), Roc d'en Solà, Perles

Després de l'experiència "dirt climb" de dissabte a la Xemeneia Fonda del Doll, venia de gust escalar en roca neta i bona. I aquesta és una molt bona via, sobre calcari d'ensomni, amb les assegurances justes i precises, dissenyada amb criteri. Enginyeria alemanya. Gràcies Edu & Co.

Comença l'Ari a resseguir tot l'esperó que ens durà fins dalt, i on ja veiem que el grau és ben posat, ningú regalarà res.  Un L2 sobre un bonic diedre tombat, a escalar alternant placa i bavaresa, amb algun pas obligat. L'L3 sobre un mar de calcari ranurat que és una delícia. I per acabar, li posem el "rot punkt" al 6c+. Dur tram inicial on no hi ha descans fins superat el 4at bolt.

Com volem fer un altra, anem a buscar el ràpel resseguint a dreta l'aresta avall, fins a un característic triedre invertit. En un únic ràpel de 60 mts tornem al terra. L'objectiu era la Paraimara, però l'amença de pluja ens ho fan repensar i anem a fer quelcom equipat seguint el camí de tornada.  Ens hi posem a la Putes Mosques (6b), una via equipada de 4 llargs que farem en dos tirades. Espectacular l'arranc del L3 esquivant el sostre. Rapelem per la mateixa via i a l'arribar al terra comença la pluja. Hem tingut sort. I de regal un preciós arc de Sant Martí sobre Perles. Són collonuts aquests dies que tot surt bé. 

Material: Com som una mica porucs, portem àliens, tascons petits/mitjans i els 4 tòtems més petits. 13 cintes. Farem anar una mica de tot

Ressenya de l'Edu

Ari al L1

L1

L2

L3

Inici de l'L4

Fotocim

Putes Mosques (L1+L2)

Putes Mosques (L3)

Perles
Lo Xist (mangat del Fbook de l'Albert Cogul :-)  (una abraçada company)


3 comentaris:

edunz ha dit...

una bona inspirada el seu dia..la paraimara tb us agradarà

edunz ha dit...

ah, una pregunta, encara hi ha els bolts amb anella a reunions? s'havien de treure, els va afegir un altre sense avisar. Merci!

Csar Fdez ha dit...

Sí Edu. Encara hi són. No molesten ;-)