dimecres, 21 de març del 2018

MALATS DE ROCA 60 m. V+/A0 (6b)-BARRANC FONDO-SANT LLORENÇ DE MONTGAI


Dissabte les previsions eren d’aigua cap a la tarde i la veritat es que la van encertar ...tot just arribar al cotxe va començar a ploure.

Es justament per aixo que nosaltres que som molt bons xicots i fem sempre cas de les previsions meteorològiques que fan els meteoròlegs sobre la meteorologia...be el que sempre se’n avia dit lo  temps....que decidim no jugar-nos la i anirem a tastar les dos noves propostes obertes al Barranc Fondo.

La una , XAVI EL GUINDILLA , recent ment piada del il·lustre JUAN GUTIERREZ ...que dir del Huang que no s’hagi ja dit i que no sapigueu... de la que no farem esmenta per no fer-nos pesats.

I l’altra , MALALTS DE ROCA , del també il·lustre JOAN BARALDES....que dir del Joan que no s’hagi ja dit i que no sapigueu... de la que si us en farem cinc cèntims per si la voleu anar a tastar.

Primer faré un aclariment per que quedi clar quin es el nostre estil....no fos que després es digo que no ens expliquem prou be.

El cas es que de tant en tant rebem algun comentari i o critica que si passem una mica per sobre a les vies , que si no entrem prou en el detall , com vulguen dir que som una mica furros a l’hora de comentar el tot del que.

Primer dir que lo Sergi sempre ens mana que no us fem ni mica de cas i com ell es lo Gall Major així ho em de fer ..s’ha de fer cas a la padrinada , no?

I segon es que creiem que si voleu informació de primera ma d’una via aneu-hi i tindreu la millor informació del mon.

ARA SI LA VIA

La via la trobareu al final del Barranc Fondo una mica després de la ferrada .

Esta totalment equipada amb bolts i pont de roca amb un grau obligat de V+.

Lo primer llarg es lletjot i amb la roca a controlar en algun punt , sols te a remarcar l’entrada a la reunió amb un pas de panxeta que vindrà a ser un 6b.

Ara lo segon es tot una joia , es un dels millors llarg de la zona , amb una roca acollonant que de tant bona fa mal i tot als dits , amb una adherència increïble.

Es plaquero de foradets i vertical en la seva primera mitat , després ja afluixa i deu anar sobre el 6b .

Sols per aquest llarg ja val la pena anar-hi.

A la vora i teniu un parell mes de vies per acabar de completar el jorn la TOTXA PETRA i l'ADOPTADA .


RESSENYA ORIGINAL
 PRIMER LLARG
 PAS DE 6B
 LLARG SEGON
 PRECIOS...ORGASMIC
 ROCA EXCELENT

 FOTOAPLECCIM

LO XIST


2 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Hola GALL's, avui l'hem repetit, la Malats de Roca, hi molt bona la segona tirada! Per cert, vau agafar el tronc de Sabina al flanqueig? sense ell, el grau puja encara mes no?

Lo Gall ha dit...

No cal agafar-lo a sobre hi ha una orella molt bona.