dijous, 14 de setembre del 2017

Promio-Moreno, 6b,A2 (320 mts). Roca Regina

Avui toca fer d'"sparring" del Salla i aplanar-li el camí cap el Rally de Terradets. Amb l'Ignasi hi tornaran aquest cap de setmana i toca perfilar estratègies. També em va bé perquè no havia escalat mai a Regina i em venia de gust. De la Promio poca a cosa a dir que no s'hagi dit ja. Molt bona via, roca excel·lent, poc però ben assegurada i on tocarà escalar cadascun dels llargs.

Si voleu anar de "tranquis", escolliu els llargs parells. Així que quan comença Salla a mi em sembla de puta mare. Penso: "Uhmm que bé, relax tot el dia". Ja al 1er i 3er veus per on va el grau. Apretadet, però res que algun A0 no resolgui. Però resulta que va el mamón i m'empalma el 3er i 4at. Cagondios, la meva estratègia a prendre pel cul. El 5è és fa bé, amb calma. I  al 7è, el llarg de A2 hi ha un cordino penjant del primer pitó. Això no és ni A2 ni hòsties (coses del rally).

Enllestim en 4 horetes (ells segurament ho faran en la meitat fent totes les heretgies possibles; pecadors), i baixem en direcció nord a buscar els 2 ràpels que et deixen al camí que et du a la carretera. Enlloc de baixar per aquest camí, seguim rapelant amb 2 noves instal·lacions que et baixen directe. Són dos ràpels llargs, amb una pedrera infumable i no crec que valgui la pena. Volíem aprofitar i fer seguidament l'esperó Ribes-Vidal, pensant que els nous ràpels ens estalviarien temps d'aproximació, però acabem una mica farts i el bar està massa prop.

Vinga nois, que us vagi molt bé.

Material: 15 cintes, àliens, tòtems i un strep.

Parce-Ressenya


Aproximació

Ojo la feixa !!

L1

L2

R2

L3


L5

Arribant a la R5

L6

L7, sortint de l'A2

L8

Foto-Cim
Lo Xist - Enquesta

Qui fa més por, aquest o l'original ?