dimecres, 31 de maig del 2017

Sang de Crack, 6b+ (6a ob, 220 mts), Circ del Pessó, Collegats

A la darrera escalada, Yoli i Pepe comenten les ganes que tenien de fer aquesta via, i jo que sóc entre envejós i torracollons li proposo a l'Ari avançar-nos una mica. Tots els llargs són bons, i molts d'ells, molt bons.
L'aproximació és bastant evident tret de la grimpada final a peu de via. Procureu seguir per l'esquerra enlloc de grimpar directe a peu de via. Jo faig lo segon i he d'acabar esperant que Ari, que ha encertat el camí, em tiri un corda.

A peu de via, ella decideix que començo jo. Som-hi amb el primer. Una xemeneia excel·lent que et permet escalar per fora sense necessitat de fer el cuc. El L2 té un flanqueig delicadet que Ari encerta en fer-lo per sota. L3 de pel.lícula, amb un inici ben protegit no massa dur, i fissura mantinguda que ens permet protegir i encadenar. L4 de diedre que s'ha de fer. L5 amb un pas dur a l'inici ben protegit (6b+ de bloc, puto bloc). 3 vegades el provo i 3 vegades caic, com Jesucrist. Ni a ell ni a mi ens van els blocs. A0 i a pel següent. El 6b es fa bé, tot i que manca el pitó de sortida. Arribem a la sortida i convenço l'Ari que ho faci per la directa. Ella no ho veu massa clar, però la placa amb bolos i forats es veu espectacular. I com sempre, m'acaba donant la raó. Un llarg de currar-se'l, amb molt d'aire entre bolts i poques possibilitats de protecció. Li posa coratge i torna a encadenar el seu llarg, empalmant fins el cim.

Pel descens és millor seguir el track que teniu a escalatroncs (tot i estar preparada per rapelar), no sigui que us passi com l'Ari, que surt escopetejada i acaba a can pistraus. Ens retrobem a les cadenes de baixada (renovades), i cap al bar.

Material: àliens, tòtems, 4 tascons mitjans i Cams 2, 3 i 4. 15 cintes.


Ressenya actualitzada d'escalatroncs


L1

R1

L2

Flanqueig del L2

L3

L3

Postureo al L3

L4

L4

L5

L6

Pre-foto-cim

Fotocim

Lo Xist


6 comentaris:

pepet ha dit...

Aquesta me la pagaràs esquirol....

Csar Fdez ha dit...

amb bitcoins

Lo Gall ha dit...

juajuaaa nennn aquet becari t'ha sortit una mica adelantat,bona vieta Pep la Ioli te fara lastir si vols que ja se la coneix

lo espallat

LO ANONIMSERGI ha dit...

POBRE PAEPE! AIXO ET PASSA PER JUNTAR-TE AMB POLLOSOS COM LO CESAR. JO DE TU LI TRENCARIA LES CAMES , PRIMER UNA I QUAN LA TINGUI CURADA, L'ALTRA I AIXI FINS L'INFINIT. AIXO SI, AMB MOLT DE CARINYO!

Lo Gall ha dit...

Lo Pollòs Anònim

A tu un dia d'estos, em pujaré a un taburet, i et fotré una hòstia que et deixaré les galtes ben majes

Lo SERGI ha dit...

Lo taburet de cinc potes i cul ample, si us plau, no fos que caiguesos i tinguessam que arroplegarte els pinyos, pollos tu!