diumenge, 14 de maig del 2017

ATEUS 215m.6b (6a)- PARET DE CATALUNYA-MONTREBEI

Hi havia una dita que deia que Montrebei es per a SUPER HOMES….dons  veient  el pla l’altre dia jo diria que o ara hi han molts super homes o la cosa ha canviat força.

Feia molt temps que no pujava a la paret de Catalunya i gon deu , em vai esgarrifar i tot…lo bancal  erm  i petat de cotxes , una vintena llarga ….mare de deu si alces el cap lo pagès , el sidral seria majo, vam tenir la mateixa sensació que quant arribes al TALOS.

Recordo una vegada que hi vam anar i com de costum nosaltres vam deixar lo parato una mica abans del bancal , a un claret que encara  hi ha al costat de la pista , al arribar al tros vam trobar-hi dos cotxes molt ben aparcats a sobre mateix  del sembrat , on s’acostuma a fer ara, mentre érem a la paret va arribar lo pagès tot empudegat amb una retro i va fer una rasa travessera a la pista de costat a costat i encara , amb tota la mala folla del mon , li va fotre la terra davant mateix de la rasa….aquell parell no se qui eren però el que si se segur es que aquella tarde no treurien el cotxe del sembrat i el que també es segur es que no l’hi tornarien a deixar mai mes. A garrotades també se’n apren.

Volem anar pel mon i no saben diferenciar un sembrat de l’erm… i després et pixes a una cantonada de la diagonal i et multen….collons el mon esta girat, això es el que ara anomenem  cultura i defensem.

Quant arribem al peu de via trobem a la del costat al Juan Carlos , lo Josep i lo Joan i escalarem juntets a la vora fent-mos fotos i despres la birreta de final de jorn , un pler acompanyar a personal tan ben parit i de bagatge a envejar.

La via ens va agradar força , encara que us recomano que trieu el llargs parells i deixeu pel companys els escarsers.

Lo Cesar diu que el 6b+ del sise es 6b i obligat deu rondar el 6a.

La roca es bona o genial en general  i al cinquè , que donen com a trencat , tampoc es per tant.

Es una via ràpida i prou estètica i a mes si matineu no tindreu sol fins quasi a mig dia si fa o no fa.

Per la xarxa torbareu força explicació de la via ,però no us les llegiu així el factor sorpresa jugarà al vostre favor.

EN FI VIA DIVERTIDA I AMABLE ,  SENSE MASSA ESTRÉS.

 RESSENYA CAL LUICHY

 LO PASSEIG DE SALOU

 OMBRETA PEL MATI 
 MAGNIFIC I MANTINGUT SEGON LLARG 

 A VOLTES UNA ROCA DE SOMNI 

 ESPECTACULAR I BONISSIN QUART LLARG 

 FOTO CORTESIA DEL JOAN ASIN

ELS VEINS DE PARET LO JUAN CARLOS, LO JOSEP I LO JOAN A LA DEVOTS

LA ROCA TE PITJOR ASPECTE DEL QUE REALMENT ES 

 LO CESAR BADANT AGUITAN LA VEINA DEL SETE

 FOTOJOVENALLACIO


AVUI NO HI HA XIST, HI HA RECOMANACIO


TASTEU ELS ACOLORITS ORUJOS I LICORS DE CAL TORRES , BONS A COLLONS.

LICOR DE XOCOLATA...MMMMM




4 comentaris:

Unknown ha dit...

Ei Pepe primer que res enhorabona. Segona, m'encanten les teves piulades, abans de veure les fotos ja em pensava que erets tu, per l'escrit, molt bo.
Ah tu i jo tenim una "crisis" pendent, però collons encara tardaré una mica, ara em treuen el ferro i el canviaran per un altre
Una abraçada.

pepet ha dit...

Guardal que el vendrem al drapaire i encara farem algun euro.
BESITOS

LO SERGI ha dit...

NO HO FA MALAMENT DEL TOT LO XAVAL

edunz ha dit...

haha, quina tela el pagès, fora conyes, en dos dies ens tanquen el prat també, així que la penya podria ser més curosa. Deu ser que abans només hi havia vies per superhomes, ara és una altra història, la sobreoferta de vies arreglades a tocar del prat fa les delícies de qualsevol toxtaire..