dilluns, 26 de setembre del 2016

EL TEMPLO DE LOS SUEÑOS V+/A0 -PEÑA PREDICADERA-HUESCA

De tant en tant els galls ens omplim de valor i sortim del galliner amb esperit de Marco Polo per tal de conèixer mon.

Aquest cop ens atansem fins a PEÑA PREDICADERA un racó especialment bonic de la marabelloosa SIERRA DE GUARA. 

La roca especial per lo diferenta i bona , una mena de conglo de roques calcaries.

Tot i que es veu que hi han vies de tot podem dir que es un paradís del LOVE CLIMBING.

Cal tenir en conte que sols hi poden aparcar set vehicles i en el lloc marcat , i si no en feu cas vos multaran….així es garanteix que no es massificarà la zona  ,cosa d’agrair.

Ens apleguem lo Cesar, lo Jésus,lo Pinto i jo , els nois no volen parar a fer un cafè pel camí ni que els matin , tot dient que no trobarem cap bar de cami….la veritat es que aixi va ser , o sigui si voleu fer paradeta o surtiu de l’autovia abans o cagada roc.

Sort que avui anem amb la preparadíssima furgo del Jesus i en arribar es transforma en un perfecte bar i ens ofereix un bon cafè amb mel , tot un luxe de Company.

Lo Pinto i un servidor anirem a fer ESPOLON ESTARLUX i JABALI ERRANTE que com que ja estan piulades no en farem ressenya , no sigueu ganduls i cerqueu-les al blog.

Lo Cesar i lo Jésus aniran a fer la TEMPLO DE LOS SUEÑOS.

Diuen que la roca espectacular , lo traçat preciós , l’equipament del tot generós  i en amunt , del garau que V+/A0 obligat i si no voleu patir que dugueu un pedalet per que en algun cas caldrà estirar-se per arribar a la següent assegurança.

En un dels  trams marcats de 6b+ hi trobareu uns passos que poden ser 7a+/7b? , el que vol dir que podría quedar V+/A0 o 6a+/A0 o 6b+/A0 o 7? o V+/A0-6a+/A0-6b+/A0/7? que si li sumes ( X/ 2p*+&) et donarà la mitja de grau per m2 , cal tenir en conte que hauríem de descomptar les xapes per llarg (–21) afegint la verticalitat (+90º) que tot junt us donarà un embolic i un mal de cap que no us cal per a res.

Bueno que si feu V+ ja hi anireu be , sols que haureu de pedalar una estoneta ¿ entesos?.

El peu de via preciós , d’aquells que desperten els sentiments mes carinyosos ( no se que hi devia passar allí per que diguin això…).

L’aproximació uns 20 minutets i la retirada en ràpel per qualsevol via de la dreta que arribi al cim o també caminant cap a la esquerra tot i que es veu que mes llarga.

TOT PLEGAT UNA BONA ZONA EN UN BON LLOC I AMB BONA COMPANYIA.

 RESSENYA DE SUEÑO VERTICAL

 BAR CAL JESUS

 LOVE CLIMBING TOTAL

 PRIMERA PART PROU VERTICAL 

 MAGNIFIC CAMBRER I MILLOR ESCALADOR

 ORGASMIC  LLARG DE V+ 

 FOTOMANOLETSCIM

 LO PINTO AL ESPOLON

 MES PINTO NO SE ON

 
 LO JESUS FENT DEL NEGRE DEL GUASAP

FOTOSENGLARSCIM



LO XIST



1 comentari:

Csar Fdez ha dit...

Lo xist no l.he entès, però lo de la graduació m.ha molat