dimarts, 17 de maig del 2016

14 MAIG 2016-AGER-Cap del Ras-MEMORIA ZERO 210m.6a/A0

Dissabte gloriós…guanya la lliga lo BARÇA , toca lo BRUS , una via nova per ascalar , bon temps i girelles per sopar, que mes collons voleu!! 

Quedem al Faro amb un canvi sobre els actors habituals…lo Nik esta fotudet lo pobre i ocuparà el seu lloc lo Jesús que feia dies  que no coincidíem , el tio ara es un màster del tenis i es passeja per la terra batuda esbatussant als seus oponents , es un crack en tot el que es fica lo xicot.

Decidim enfilar cap a Ager a tastar una nova via d’una colla de Lleida , a passar revista i fer el nostre corresponent informe d’idoneïtat , informe al que ni deu farà cas com de costum i com ha de ser…que els informes estan per això.

A plogut i en arribar veiem que al primer llarg hi pot haver marro però com som GALLS em d’unflar el pit i fer veure que som valents.

Al final per sort sols esta moll l’artifo i els passos en lliure per arribar-hi es poden trampejar amb pedals.

La via te dos trams diferenciats , un primer mes continuat i bonic a collons i un segon sobre bona roca i panys de paret interesants  tallats per feixes que permeten reunions còmodes.

La trobareu bastant equipada , sols fer referencia al llarg cinquè on hi ha un pas de 6a amb branca salvadora de boix que mentre duri li treu exposició però el dia que falti la castanya , en cas de caure , pot ser important.

L’últim llarg el trobem moll i decidim sortir per la veïna REDRUM….diuen que 6a+….mes….nosaltres diem que un carall…6b+li escau millor.

El cas es que es una guapada de via per xalar una estona sobre bona roca ,  variada de passos  i lo del grau pos vosaltres mateixos que això va segons el dia i com t’agafa.


AU MAJOS BESITOS PER A TOT HOM

 RESSENYA ORIGINAL

 6B MOLL SANAPREN

  LLARG TIESSET

 ROCA D'ESCANDOL AMB TENISTA D'ESCANDOL

 SEGON GUAPISSSSSSIM

 DISFRUTADA DE LLARG

 TERCER  

 LO NADAL I LO CURI

 QUART POT SER EL MES FLUIXET PERO XULO

 SI NO TENS GALLINA EMPAITA UN GALL QUE TAMBÉ SON CARINYOSOS

 LO 6a DEL PAS DE BOIX VIGILEU

 LES HUMITATS AQUI PODEN TOCAR ELS NASSOS

 MAGNIFIC LLARG DE LA REDRUM

 VERTICAL , TECNIC I BASTANT LLIS  6a+?

 FOTOCIM 

 OSTIA NO QUE  ES AQUESTA LA FOTOCIM

LO XIST