diumenge, 21 de febrer del 2016

19 FEBRER 2016- Paret del Tamok- ROC FM A1-6a OBLIGAT


A Lleida hi han dos colles de grimpaires amb una forta rivalitat…la ELLITE i els GALLS…

Encara que quant ens trobem fem com els gossos…ens ensumem el cul…ens fem bones lleparrades i moltes festes…anem a ascalar junts….fins i tot a obrir junts….comèdia… radera del tot s’amaga una forta rivalitat .

Nosaltres els envegem per que estan mes forts i ells ens envegen per que nosaltres som mes vells.

D’aquet fet en resulta que tot sovint volen pedretes d’anada i tornada i aquesta  via n’era una de recurrent…que si no teniu collons de fer-la …que si ja no us aguanteu la cresta dreta…que si la padrina fuma , el cas , i no els hi digueu , es que  a nosaltres aquesta colla i les seues vies  ens  fan una mica de respecte , per on ells passen corrent nosaltres ens hi arrosseguem.

Però tot gall de bon corral no ha de permetre massa temps que quatre pollets els piquin la cresta i en una revolada de valor decidim que ja ni ha prou i cal callar algunes boques.

L’accés , desprès dels túnels de Camarasa i ja a sota de la paret aparqueu i en el punt que el mur de formigó es mes baix , al altre costat surt un corriolet fitat que amb una mica d’intuïció per part vostra us dura al peu del single.

La via ens ha semblat en el seu conjunt un bon viot , molt estètica i d’allò que ara en dieu d’aventura , amb roca de tot , de bona , de no tant, de no gaire  i en algun moment  concret caldrà vigilar una mica ,però que si esteu bregats en el tot terreny no ha de  presentar  cap problema.

Semi equipada amb peces allà  on toca i exigint alguns moments de decisió .

A destacar lo primer , lo tercer i l’últim …sense desmerèixer els altres , amb ascalada variada, moments de técnica i altres de mes atlètics , ambient continuat en una paret  on segurament sereu els únics ascaladors…llàstima del siroll de la carretera de sota.

Segons lo nostre criteri  ¡¡¡que te el valor que te!!! creiem que de grau obligat deu anar sobre  A1/ 6ª-6ª+ i anirà be portar aquet grau ben apamat per gaudir-la.

Descens, arriveu al cim de la serra , trobareu lo cami i a dretes, viguileu que en mes o menys mitja hora haureu d'agafar un trencall a dretes que vos deixara al costat de cotxe.

Encara que sigui una via de la ELLITE us la recomanarem per lo guapa , variada i entretinguda en la combinació de lliure i artifo.


 RESENYA DEL SINYOR FRANCIA

 RECORREGUT

 ARRENCADA D'A1

 LLARG GUAPO

 AMBIENTILLO

 SEGON 

 A1

 MES AMBIENT 
 LO MASTER 

 LLARG ENTRETINGUDET

 ELL....ALLI....CONTENT

 ARRIBADA A LA R3

 LLARG DE TRAMIT

 L'ULTIM GUAPAO PER QUE SI

 AL PRIMER PASSET

 LO CESAR ENCADENANT LO LLARG

 FOTOENCARANOCIM

LO XIST

4 comentaris:

Ylerget ha dit...

Molt bé Manolets!
Feu mitja por a la foto no cim...

Csar Fdez ha dit...

Uns 52 de mitjana, criatura ;-)

Anònim ha dit...

Bondia,
Ahir vàrem estar pel Tamok, a les vies Del Salla i Roc FM. Comentar q el primer llarg del Roc FM no varem provar encadenar els 3 primers passos d'AE, però tota la resta de la via si. Igual el segon llarg podria quedar de 6c/+? Va sortir per una mica rollo humor amarillo, sempre atent a les roques que et queden a la ma...però molt bones vies!

Csar Fdez ha dit...

Doncs molt bé, perquè recordo que l'L3 era dur a collons. Haurem de tornar a veure si el treiem ;-)