diumenge, 29 de novembre del 2015

28 de Novembre de 2015-ALÓS DE BALAGUER-Pic de Castellàs- TATOcao Lo Gall 85m. 6a (V+ obl.)

 RESSENYA MADE IN LO GALL
PANORAMICA ACTUALITZADA

   Seguint en la línia de dedicar vies als nostre insignes Galls, avui li toca al Jordi Gazquez , mes conegut com “Lo Tato”. I diem li TOCA per que la via ja ho diu ben clar.

Del Tato podríem dir moltes coses i, segons qui, en podria dir ben poques; I es que es una persona que no es fa notar gaire, però que sempre esta a la disposició, no li agrada entra en polèmiques, però la seva opinió es considerada en el Galliner. Te un humor molt fi, tant, que a vegades no el caça ningú, i, es que ja es sap: “el mon n’és ple d’ignorància”.

   De la via solament direm que ha quedat de puta mare, molt neta, com correspon a les vies on intervé Lo Juan. Molt equipada, per passar poca por, les reunions amb anelles i tots els detalls d’una via com cal. Per arribar-hi caldrà fer el tram del sòcol per qualsevol de les vies veïnes; pròximament intentarem fer un accés propi, Per baixar , es rapela la via i es ressegueix la feixa cap a la dreta, mirant sempre el riu, fins a trobar les cordes de baixada.

   Esperem que al interfecte li agradi, tot i que , com ja sabeu, als del GALL tant se’ns en fot.




UN PARELL D'AFOTOS DE L'OBERTURA

LO CLIP:
AIXO ES UN PROFESIONAL!!!


 


7 comentaris:

Lo Gall ha dit...

No volieu aparellar l'entrada a la feixa?
Felicitats majos caldra anar-hi

BESITOS

Csar Fdez ha dit...

De ben segur aquesta serà un nou trending topic a la zona. Bona feina. Felicitats als aperturistes i a l.aperturat

Llauis ha dit...

Felicitats per la via "gallots". M'imagino que lo Tato deu estar super entusiasmat... a la seua manera, es clar!

Unknown ha dit...

Avui hem repetit la via, guapa de veritat, llastima de la terreta que toca els collons. La darrera tirada Impresionant. Gracies nois.

Lo Gall ha dit...

Ens agrada que us agradi, li falta una bona patacada d'aigua i quedara com els "xors d'or"

Anònim ha dit...

Pep & Toni 26-02-2016 Felicitats per fer un itinerari natural a la paret enllaçant els dos trams i un equipament de primera.

gabriel baena ha dit...

Hola vaig anar a fer la via tatocalogall el dia 18 de febrer.al 6º llarg va sortir un voltor.El niu es aprop de la via.He avisat als forestals de la Noguera.Salutacions, Gabriel.