dijous, 10 de setembre del 2015

MONTROIG-Cingles de Dalt-MELGOSA GINE apretadet superior



Això de la GALLELLITE es un gran invent….el que tenen les associacions , les cooperacions  i demes formes d’aplegar diferentes especies , es que es pot ajuntar les millors qualitats de cada grup i en resulta una nova formació  mes forta  mes resolutiva amb la garantia de millors resultats.
En aquet cas , la ELLITE aporta la tècnica , el nivell  i els collons dels bons escaladors… i la GALLADA hi afegeix el xivarri i la poca-soltada necessaris per fer-se notar.

LA VIA
No se perquè però jo tenia entès que aquesta era una clàssica de no massa compromís ni dificultat…..es ben clar que no tenia ni puta idea del que estava parlant.
La vam fer en quatre llargs , amb alguna improvisació  pel que fa al traçat , degut al ja conegut poc esme i professionalitat  típic dels galls , mes que res per l’avançada edat i limitacions de l’espècie.
Els tres primers podrien entrar perfectament dins del que nosaltres creiem que trobaríem….roca en algun punt a vigilar….flora variada i grau d’entre IV+ a V+.
Però , a collons  l’últim…ostia l’últim….dret , mantingut, tècnic ,amb un punt d’exposició a tenir en conte, llarguíssim , apretat, engoixant….com diu lo nostre amic JESUS “un largo severo”.
Però com nosaltres portàvem al manolet de torn , el vam engegar i se’l va pulir com si res…es el que te estar  fort i se de la ELLITE.
En resum si hi voleu anar o porteu un fera com nosaltres ho haureu d’anar sobradets al 6b  net ,això si un llarg guapo guapo per que si.

 PRIMER LLARG

 ARRIVANT A LA TERCERA ROLE

 LO MASTER A PUNT DE DEMOSTRAR LO LOLO QUE ESTA

 CARA DE POQUER I DONANT GRACIES A DEU DE PORTAR A LO VICTOR DE LASTIR

 AFOTOCIM

 DE BAIXADA VAM VISITAR LA COVA DEL PAS DEL SASTRE


LO XIST