dilluns, 13 d’abril del 2015

12 abril 2015- ALOS DE BALAGUER-Pic de Castellas- SUPER POLL MD 160 mt. 6a Obligat


ARQUELEO ESCALADA

Avui els GALLS mes joves em anat a coneixer un tal SUPERPOLL, el pobre el teníem allí arraconat i ni deu li fotia ni gota de cas.
Em aprofitat per portar-li unes pastetes i convidar-lo a que vingo quant vulgo al nostre galliner a tastar la cassola de pinso que fem, amb panis ecologic i de tall tartanys del nostre femer, aixo si , amb la condicio de que deixi estar les nostres garses.

LA VIA

La trobareu feréstega a la dreta de la RAJA , que es a la dreta de la MISTERIS...les herbotes, el matollam i la punxamenta, es troben escampades per tot el recorregut , i fins i tot en algun punt vos mig barraran lo pas …cosa que amb una mica de collons i alguna esgarrapada no representarà massa problema.

Lo grau correcte, lliga bastant be amb el d’avui dia.

Allò que ara en diuen GRAU DE COMPROMIS ( jo pensava que això del compromís sols es feia anar quant demanaves la ma de la xicota al sogre) tot i ser una bona representació del univers BALLART , es de les mes amables que podreu trobar dins de les vies sortides de la factoria del sinyor ARMAND.

La roca….al tercer llarg, fins a la seva mitat haureu de vigilar el que toqueu, es passa be però no tot es bo i especialment ull al flanqueig, a la resta, de la típica de la zona de bona a collonuda.

L’equipament ….les reunions montades , a la resta un espit i un pont de roca al primer , al tercer un pito nostre que no ha volgut surtir el mal parit…¡¡¡dotze euros que em van fer pagar a prendre pel sac!!!.

La neteja….com ens va agradar tant l’estat natural d’aquest pany de roca…i per mirar de no alterar un precios ordre , dins del ecosistema de solana d’un aiguabarreig de serra mediterrània, vam decidir passar sense deixar massa rastre , sols vam llançar quatre pedrotes i alguna petita esporga puntual d’urgència , així el qualificatiu de via d’aventura el podreu gaudir amb tot el significat de la paraula…..jejejeje…..tot això que acabeu de llegir es una mascarada per amagar que no teníem ganes de pencar.

Es a dir ,una guapa i bona via, que ajuda a que LO PIC DE CASTELLAS pugui tenir una mica de tot i per a tots els gustos , de ben segur sera la via mes repetida.


 LA RESENYA TRETA DEL VERTEX

 AQUI FENT VEURE QUE NO PORTEM LO CULET APRET

 ENCARA QUE SEMBLI UN JARDI LA ROCA ES COLLONUDA

 LO SEGON BONA ROCA I FACILET

 LO NICO "LO GALL ESPATLLAT" ENCARA LESIONAT PERO ELL NO POT PARAR

 LO TERCER GUAPO GUAPO

 AMB ALGUNA NEGOCIACIO AMB LA FLORA DEL PAIS

 LO QUART AMABLE SOBRE ROCA COLLONUDA

 TAMBE TE TRAMS SELVATICS

 LO CINQUE APRETADET

 SORT QUE LI VA TOCAR AL CESAR

 FOTOCIM  ELS SUPER GALLS

LO XIST



2 comentaris:

Lo Gall ha dit...

Jo la definiria una arqueo- botànic- escalada de clàssic climb, si han mes de dos dècades no mes l’han fet tres o quatre cordades màxim ja era hora de que algú la tornes a ficar a la palestra ara que la zona esta tan de moda, per que la veritat que es una molt bona via pel la gent que li agrada catxarrear amb flotants,
Avera si algú s’anima i entre tots es neteja una mica mes., recomano portar navalla i cordinos o vagues per canviar els ponts de roca i savines, els que hi han estan podrits, podrits

Logallpiltrifillanik
Salut i roca

Jaumegrimp ha dit...

Felicitats! una via amb una lògica espaterrant. Quins diedres mes ferms es veuen a les fotos. El mestre Ballart la va encertar.