dissabte, 7 de març del 2015

1 MARÇ 2015-RIGLOS-Mallo FrechÍn-LOS TACONES ROSAS DE LA TIA GLORI 6a Obligat

GALLEXPEDICIO

Ja fa dies que a CAL GALL hi esta passant alguna cosa….no m’ensumo que es….però el que es segur es que algo esta passant. L’altre dia lo GALL MAJOR ,lo Sergi , es va ficar a la porta del galliner a repartir passaports que donaven l’oportunitat de sortir del galliner , la noguera. A la meua pregunta de que fas dema, va unflar el botet i amb una ganyota i beu poc dolça em va aviar els gossos, acabant la resposta amb un clar ¿ i tu que n’has de fotre?. El cas es que aprofitant l’oportunitat de veure mon i sota les ordres del NIK, fugim de la noguera cap a RIGLOS. La via triada es l’ultima creació de LOS CARACOLES MAJARAS amb el nom de LOS TACONES ROSAS DE LA TIA GLORI. Ja començava a fer pudor això de que aquesta colla anessin repetint vies nostres i nosaltres aquí... tancats al galliner , calia ficar-hi remei ,així es que els galls mes joves i valents amb l’equip de supervivència(la cartera plena), lo salacof , un telèfon per satèl•lit …. s’envalentonen i surten de la seguretat de les terres conegudes per reptar al destí.

 La via es bastant directa , aprofita una via vella, LA TACOS, i l’allarga fins al cim del Mallo Frenchin.La via es amable pero la roca en alguns moments no te massa bona fila, pero l’equipament generós farà que això sols sigui un toquet de picantor sense importància, suposem que aquet fet amb el pas de mes cordades anirà millorant. 

Ara hi ha un voltor fent niu en una balmeta a tocar de la via i es per això que pot ser seria millor deixar-la pel setembre…ells també tenen dret a fer us de les tapies….segurament mes que nosaltres , ja que es casa seua . A mi personalment no m’agradaria gens tenir una colla de senglars jugant els dissabtes al menjador de casa.



LA RESENYA ORIGINAL

LA VIA


PEU DE VIA

RIGLERA TOTAL

LLARG DE 6a ROCA A CONTROLAR

LO NIK A LA FEINA

LO PAS DE 6a UNA MICA TRENCADOT

LO MARIC NO ES POT CREURE QUE SIGUEM FORA LA NOGUERA

LA SEGONA PART.. LA ROCA...UNA MICA AIXI

SORT DE LES ASSEGURANCES

I SORT DEL CESAR QUE NO DIU MAI QUE NO

FOTOCIM.......OSTIA AQUI HI PENJEN 153ANYS

EL CAMI DE BAIXADA ESPECTACULAR

LES VISTES ESPATARRANTS

LO XIST



BESTIALSSSSS.......


6 comentaris:

solrac ha dit...

Bestiallllllls Galls, ahora probad con ésta:

https://www.youtube.com/watch?v=e4Ao-iNPPUc

saludicos

Lo Gall ha dit...

BRUTALLLLLLL,quina marxa los dos videos.
Pep la novena foto esta girada.
Lo Nik

Anònim ha dit...

www.youtube.com/watch?v=A52p9jc-gOo
Mirate esta que tambien mola

LO MINISTREGALL

Mingo ha dit...

Felicitats, artistes.

Anònim ha dit...

T'anyorem noi.......

LO METROGALL



solrac ha dit...

jajaja.... ¡cómo mola!... Rock & Rurall con solo de motosierra incluido... molt maco!