dimarts, 9 de desembre del 2014

6 DE DESEMBRE 20014 ALÓS DE BALAGUER ROQUES PRENYADES

VIA SOMNI KIOWA:

El altre dia lo Peepe m’han via un e-mail amb una ressenya del t’Alos de Balaguer i em diu que me la miri quins collons te el tió no sap que tinc la fama de ànsies i no se mi pot ficar el pinso a prop del bec. Sembla interessant, via equipada  love climb que ja toca, i li dic que si aquest dissabte la farem, però ell me diu aquest dissabte no pot que s’han va amb la família a  MADRIZZZZZZ. “el que se fue a Madrid  pierde la...”

Arribat lo dissabte , quedo amb lo Cèsar  a les 9h al Bar del Santllors sense una idea fixa o si ,  una mossadeta i una mica de xafarderia amb lo Juaanpadentro  i de mes  company
Ja esta decidit farem la via d’Alós i un altre dia ja tornarem amb lo Peepe que per feina no serà, encarem capa Alós de Balaguer avera el tems, hi ha una mica de boira baixa, que ens farà passat una mica de fred casi be tota la via, i  com la llei de Murfi o com se digui aquest tió, quant acabem  la via, baixem amb un ràpel de seixanta metres i  un altre cop a la base  de la paret, surt el sol, nanno quina diferencia de temperatura.
Podríem fer un altra via que es maça  aviat i ens decidim per un altra, la veïna que te  molt bona pinta.
Enfilo per un desplom Ae i desprès una placa que marquen  6b+, collons con el 6b+ li demano un pedal al Cesar en forma de llançament de totxo que la cosa esta mol fina, arribo a la reunió i me adono que he fet la la entrada orininal de la mateixa via,abans el Cesar avia fet la vaiant , no es pot ser tan ànsies, puja el Cesar recupera el material i capa casa, ja tornarem un altre dia  amb lo Peepe..
La via  molt guapa , molt bona roca, equipada amb bols, i  el lloc encara millor.
Deixem unes foticos a sota, pot ser una mica desordenades. Lo nik







5 comentaris:

Mingo ha dit...

El lloc és preciós el diumenge hi vam estar amb el Josep Anton i vam fer una via vostra, la de canto por soleares. Després d'una temporadeta de no escalar l'últim llarg em va costar posar-m'hi; allò sembla el desert, però el J.A. em va dir que li havieu dit que no es veia res però que havia coses. Molt guapo el llarg.
Enhorabona per l'activitat.

Lo Gall ha dit...

Enhorabona a vosaltres Mingo i J.A. vas veure que no enganyem cantos per soleares encara que des de vaig no sembla.
fins aviat
lo nik


Anònim ha dit...

Un altre dia si no puc surtir...per la ma dels collons que fare corre resenyes traidors....ara teniu per ben segur que aquesta la repetireu amb mi!!!!!!!!
LO GALLDELASIERRA

Lo Gall ha dit...

aquesta i l'altra de la vora, que te i bec molt motivat.
logalltraidooooooooo

Anònim ha dit...

A bueno...si es aixi ....