diumenge, 23 de novembre del 2014

22 NOVEMBRE 2014-MONTROIG- Pala Alta- FIOREL.LA A1+ 6a+

De jovenet  era una mica bandarra….tot i que tenia xicota,també tenia alguna amiga que m’ajudava a passar estones mortes. En enterar-s’en ma mare, que n’estava molt de la seva jove ,hem va montar un sidral de tres parells de collons de mico i va encarregar a mon pare una segona tongada de retrets…ell hem va cridar al menjador , hem va fer tancar la porta i desprès de dos clatellots carinyossos hem va dir – ara farem veure que et renyo…però jo el que penso  es que les dones son com les camises ,quantes mes te’n emproves millor sabràs quina es la que t’està be…..jo com bon noi que soc, li vai fer cas i he de reconèixer que a mi  m’ha funcionat.
Ara soc jo el pare de dos noies mes guapes qu’un sol i ara hem toca a mi seguir la tramesa dels savis consells de família…tan sols haure de canviar la metàfora dones-camises per homes-bolsos i aclarit. Això si abans de la xarrada penso surtir correns a la farmàcia a carregar-me d'estris i píndoles per acompanyar la lliçó de vida.
Estic segur que a mi hem va anar mol be….estic segur que es el meu deure de pare….però també estic segur que d’ara en davant , quant matini per anar a ascalar i vegi algun llit vuit no podré deixar de pensar a quin malparit l’hi haura tocat entrar a l'emprovador.

LA VIA

Tot i que lo Francia passa de provar les nostres vies, nosaltres no som rencuniosos i en pocs dies hem fet dos vies seues, la POL guapa via a la pared de L'OS i aquesta  la FIOREL.LA.
Es curiosa per que comença per una cova i per mitja d’una gatera de III surt al bell mig de la paret, hon us espera un sostre d’arromangar-se, a la rese diuen A1….¡ i mes tambe!.
Despres un llarg de mitja trabessa de V+ de bon protegir, per arribar a la cirereta, el quart, curt pero una joieta sobre roca collonuda 6ª+/6b, hon es poden ficar moltes peces, pero no totes bones del tot.Molen peces grands.

Direm que no es una via per a tots els publics….pel poc equipament i algún tram de la roca…cal ascalar per arrivar al cim, pero curiosa i recomanable per lo variada, tant de roca com d’estils.

LA VIA
RESENYA ORIGINAL... A1 EQUIPAT? NO GAIRE
 ELS MANOLOS
 ENFILAN LA GATERA
 LO NOU GALL CONCENTRAT
 DUIEU FRONTAL....
 AU JA SOM A LA PARED
 L'A1 DELS COLLONS...APRETADET!
 PRACTICAMENT ES UN SOSTRE
 LO NIKUT FENT-SE LO XULO
 SEGON LLARG I ELS MANOLETS 
 ARRIVADA A LA 3ª ROLE
 ENCETANT EL QUART LLARG
 AMB EL CULET BEN APRET
 GUAITEU COM S'HI FICSA 
 AQUI JA AFLUIXA UNA MICA PERO NO DEL TOT
 FOTOFEIXA

 LO XIST





4 comentaris:

edunz ha dit...

bona aquesta! sabeu si ja s'ha arreglat un espit sobre un bloc sospitós del segon llarg? se que el Víctor el volia canviar...
salut galls!

pep ha dit...

Hola majo..el fet es que la volen repassar tota, pero de moment esta igual com es va obrir , suposso que sols canviaran peça per peça.. la veritat es que es nota que lo Victor encara era un passarellet i els espits quant t'els mires fan una mica de cosa....

Ylerget ha dit...

Ep gayus maximus... ja us les faré les vies home... que ara no tinc gaire temps...
Vaig tenir moltes aventurillas obrint la Fiorel·la, m'alegro que ho passessiu bé!
Hem vaig trobar un regalet a l'entrada de la cova... jiji

Lo Gall ha dit...

quan aquet diumenge???si es un frontalillo que no va be es meu Ylerget, Víctor el A1e, deu ni do, vaig tindre que sortir amb dos tascons amb pedal el últim tram del llar i el pitó cabró el vaig ficar un cordinillo que no entreve cap mosquetó..