diumenge, 12 d’octubre del 2014

4 d'Octubre de 2014-HUESCA-Mallos d'Agüero-TIERRA DE NAIDE 145 m. V+ (V obl.)

Magnifica ressenya i informacio al Bloc:

  Lo Galliner es “desparrama” per tot arreu. En hi ha que son tossuts com una mula , altrament anomenats GALLSOMERA, i els hi costa sortir del Galliner de Camarasa. En canvi hi ha GALLS trempats i eixerits que solquen noves aventures en contrades encara desconegudes , a pesar que ja tenen edat per a fer bon caldo. El cas que la secció mes veterana del Galliner  decideix d’anar a càtar les parets fastuoses del Mallos d’Agüero i com que les coses cal fer-les be i no prendre mal, anem a intentar la Tierra de Naide , ben considerada en tots els Blocs dedicats al nostre ofici.
  Si senyor!! La via es tal i com diuen i comenten els nostres companys, es de festa major, matinal i vermut, traca i mocador ... i tot els adjectius d’exaltació que vulgueu posar-hi. Esta equipada de puta mare, te l’estrès justet per accelerar una mica el cor i animar l’esperit i la pedra es molt bona, sempre tenint en compte que es conglomerat. Cal tornar a donar les gracies al Royo, al Benede i al Arguedas, per la feina realitzada, i recordar als posseïdors de les veritats eternes que aquesta via no es per a ells, així que no cal que hi fotin lo nas (sentenciam dixit).
  Ens espera una jubilació daurada, sembrada de parabolts. Ja ho diu una cançó popular catalana : ¡¡Parabolt treu banya puja a la muntanya....Parabolt bover jo també vindre!!! (quina rucada mes gran acabo d’escriure, però... que es pot esperar del cervell d’un GALL!!). Ah! A partir de migdia hi comença a tocar l'ombra.

 L1
 R1
 
 L2 i R2
 
 L4
 
 R4 i L5
 FOTOCIM

FOTOXIST: 

LA FEINA BEN FETA

 

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Oye gallo, date una vuelta por Peña Predicadera que te lo vas a pasar muy bien. El chiste genial.

Lo Gall ha dit...

Feste fotre que aquet cap de setmana no he anat a Camarasa he anat al Santllors....jeje... que no es el mateix i ademes he fet la IL.LUSIO ...aixo si de la ma del SALLA.
LO GALLPURASANG

Lo Gall ha dit...

Hemos ido este sabado, Genial!!! Piadas proximamente en este salon.

Lo Gall ha dit...

Estas fet un monstruo, carinyet!!!

Mingo ha dit...

Eii Sergi feia dies que no piulaves. Tenies alguna peça al taller?. Enhorabona als tres per l'activitat. Ja em diras que mengen el Tato i el Pinto que sempre estan operatius.