dissabte, 27 de setembre del 2014

20-setembre-2014-CAMARASA-Lo Sabardo- NEVER GIVE UP 6b+

                Dissabte va ser un dia redó, poques vegades a Camarasa tens l’oportunitat de fer dos vies que no has fet, i aquet dia va ser dissabte,que no vol dir que féssim dissabte, i a mes si afegim que lo Nico pot tornar a ascalar ¡COLLONUT!.

Abans de la mes que recomable LES  ESCLETXES DE L’OGRE vam anar a tastar una nova creació del màster dels màsters del equipament de vies “ POR ABAJO”  LO JUAN ,Uang pa dentro pels amics. Segurament es lo paio que mes ferramenta ha escampat per aquestes les nostres contrades, cosa que li ha costat alguna critica, que ell amb bon criteri s’ha passa per sota de l’ala. Es la viva representació d’allò que s’anomena avui dia LOVE CLIMBING, que ve a vulguer dir vies sense estrés. Segons per qui, això no es ascalar o si mes no, no entra dins del que diríem el mes pur esperit aventurer que hauria d’acompanyar l’ascalada.
De ven segur si fessim un Ranquing de repeticions les seves vies guanyarien de bon tros ( sobre tot a les meues).
Pero per  el que vec jo, al LOVE CLIMBING li passa com al SALVAME DE LUXE, que ningu mira i tot hom n’està al cas,vui  dir que molta gent que es manifesta en contra, d’amagat també el practiquen….quant s’ha de festejar una xicota…un dia de ressaca….un dia que no tens temps….quant el anys ja van pesan….i de tant en tant sense cap desencusa aparent, nomes per que si.
 A cal GALL no tenim aquestes manies i creiem que una via si es bonica ho es sense mes mariconades i hi han dies per apretar lo cul i dies de  festa major amb la colla,

Au va… que m’enmerdo escalfant-vos la closca.

La via te un parell de llargs de la típica i bona roca de Camarasa, no cal dir que equipada, i enllaça amb el segon llarg de la MAJOR-OLIVA, altra joia de la zona.


Segons L’Oscar… “fusteret” pels amics ( deu fer trent’anys que no fa de fuster però mira li ha quedat)el que la ressenya marca A0 quedaria entre 6b+/6c.

AU ANEU-HI QUE LA GAUDIREU



 RESSENYA DEL MASTER DELS MASTERS



PRIMER LLARG V+



PRIMERS METRES SEGON LLARG


LO NICO I L'OSCAR....... ELS DE BAIX NO HO SE...DOS TAFANERS?


 BRICOUANGPADENTRO


 ARA SI ... FUSTERET FOR EVER



GUAITEU QUINS MANOLOS TENIM A LLEIDA


NI S'HA DESPENTINAT LO PAIO


 QUE QUEDI CLAR QUE TAMBE ES CAIXURFERO HO COM COI ES DIGUI


LO XIST