diumenge, 6 de gener del 2013

22 de Desembre de 2012 - SANT LLORENÇ DE MONTGAI - Paret de l'Os - VIA POL 120m. 7a+ (6a, A0 obl.) - Paret de la Formiguera - CABRAS LOCAS 50m. 6b+,Ae (V+ obl.)

VIA POL
Ressenya dels aperturistes
Ressenya Made in LO GALL

     Avui presentem una via que encara esta calenteta i que tot i que va costar lo seu, ha quedat força be. Es tracta d’una via exigent on caldrà aplicar-se, tant amb el grau com en la autoprotecció. Semblava que en aquesta zona de la Paret de l’Os, ja no hi cabia res mes. Ves per on que aquesta colla de “mandoblas” ho van veure d’un altra manera i ... Ale hop!!!! Un altra línia afegida a la emblemàtica paret.

     Primer llarg potent, amb pas d’entrada explosiu i continuació dur amb lliure
 
      Lo Oscar al L1

     Segon llarg seguiment de plaques i desploms, 7a+ , amb “aserdo” 6a
 Lo Nico al L2

     Tercer llarg V+ a equipar
 Lo Oscar al L3 i L4
     Quart llarg ,travessia cap a l’esquerra i amunt amb tram de 6a, agafa dos burins i dos claus vells de la Directa
 Fotocim



Via recomanable, amb roca molt bona
Com es veu que s’avorrien se’n van anar a fotre el bec a la Paret de la Formiguera

CABRAS LOCAS 
Ressenya dels aperturistes

     Com hem deixat clar a la piulada anterior , lo Nico i lo Oscar, no en tenien prou . No mes i faltava lo Victor, així que, com lo Jaume i lo Juan havien obert un altra via a la Paret de la Formiguera.... perquè no anar a desvirgar-la? No tenen respecte a res i les verges menys.
     Lo de Cabras Locas, no cal explicar el per que i de la via os direm que es troba a l’esquerra de la Miguel Angel Garcia, (oberta també fa no res) i segons els desvirgadors el primer llarg es de V i 6a abans de la reunió. El segon llarg apreta de valent amb un tram de 6b+ (Ae) per acabar cristianitzant-se, fins arribar al cim. La roca esta força be i ha quedat molt neta, com es habitual a les vies d’aquests “alocaos”
 L1
 L1 i L2
Fotocim

LO CLIP : 
Toma Dakar!!!