divendres, 25 de novembre del 2011

18 de Novembre de 2011-MONTSEC DE RÚBIES-Paret de la Portella Blanca-CITA A CEGUES 150m. V+,Ae ---- BERNATAC 160m. 6a+ (V+ obl:)

Ressenya dels Escalatrons
La ressenya de la Bernatac
la podeu trobar en aquest bloc

     Degut al munt de trucades rebudes a la redacció de LO GALL, preguntant lo motiu de la no apareixença de cap article en aquesta setmana, cal aclarir que no ha estat degut a cap defunció d’algun dels GALLS. Tampoc ha estat causa del resultat de les eleccions. Tampoc la crisi n’és responsable. Lo motiu únic es la vagància que li ha agafat a un dels redactors (com si en tinguéssim molts) que esta últimament d’un “perro” que te cagues.
     Be. Deixant de banda aquestos problemes domèstics, que a mes a mes no n’heu de fotre res, os passem a relatar la fantàstica aventura viscuda per membres de LO GALL a les exòtiques contrades del Montsec de Rúbies. Es un lloc solitari de per si, tret d’alguns cops on aparcar resulta una mica complicat. Sol passar en època de cacera i de propaganda escaladora per mitja dels blocs a internes. Lo Llauis que es un “salao” es va marcar uns cafès al Faro de Balaguer. Després vàrem enfilar cap a Rúbies i lo “chauffeur” va plantar la “furgo” entre mig de dos furgones de la penya que també anava a escalar (lo Llauis es un fenómeno aparcant, lo cafè l’excita molt) 
Que bonic!!!!
     Les vies triades per la nostra fantàstica aventura van ser la Cita a Cegues i la Bernatac. Tots cofois per la elecció, ja que ningú dels altres hi anava, ens vàrem enfilar camí amunt cap a la paret. Arribada xops com un GALL. De les vies no en parlarem res ja que podreu trobar la informació mes ben explicada al bloc del Mingo , al dels Escalatroncs i en aquest mateix. De lo que si en parlarem es de lo be que’ns ho vàrem passar fent l’idiota i dient rucades a dojo.En algun moment, em sembla recordar que algú va dir algo important , no obstant no em feu gaire cas.
     El repartiment de cordes va ser: lo Llauis amb lo Juanito  (ejem , ejem…..) a la Bernatac  i lo Mingo (il profesore Domenico) amb lo Tato i amb lo Sergi  a la Cita a Cegues. I…, be, creiem que ja esta tot dit. Aquí teniu les probes de que ens ho vàrem passar de collons.
Lo Tato treballant
                                    Lo Mingo al L2                                                                   
Lo Mingo al L2
 Lo Tato al L2
Lo Sergi al L2
 Lo Mingo al L3
 Lo Mingo al L3
 Lo Mingo i lo Tato a R3

 Lo Sergi al L4
Lo Sergi al L4
 Lo Sergi al L5 
 Lo Mingo i lo Sergi a la R2
Lo Juanito al L1 de la Bernatac
Lo Juanito al L2 de la Bernatac
 Lo Llauis a la R2 i lo Juanito al L3
 Lo mesmo
 Lo Juanito al fantastic L3
Lo LLauis al L3
 Els "paparazzis" ens persegueixen
Fotocim


LO CLIP :

Cal tenir recursos

4 comentaris:

Anònim ha dit...

homeeeee ja era hora que pengessis alguna cosa, el Sergi se esta torna’n un gos, perdoneu però algú l’avia de dir.

LO nik

Lo Gall ha dit...

Ei Nico. Que passa qu'et foten fora del llit?

Anònim ha dit...

Siiiii,tinc un despertador biològic que no en deixa dormir mes del conte,tot depèn de la curtida del dia d'abans.
on es la foto de la paella???

Lo nik

Mingo ha dit...

Una mica si que ha tardat la piulada, a veure si no tardeu tan a penjar les fotos de la paella al wuala.