dissabte, 3 de setembre del 2011

INFOGALL

     Com podreu apreciar i seguint sempre el nostre afany de superació, hem canviat LO GALL de la capçalera. El disseny ha estat obra d'un dels nostres GALLS honorífics (lo Juan Massana) que no es que trepi molt , però s,hi fixa. Hem pensat que aquest GALL reflexa millor la idiosincrasia anàrquica del nostre col·lectiu i ens integra d'una manera mes "fashion" en aquest mon ple de depravats, tafurs, eremites i fins i tot monàrquics.
     Qualsevol intent de relacionar-nos amb alguna corrent ideològica o fisiologica ,per part de persones que segur que tant se'ns en fotent, serà tingut en compte. Les critiques internes des de el propi col·lectiu, no en fotrem ni cas.
     Esperem que aquest GALL us faci venir trempera i que la aprofiteu per anar a trepar o fer qualsevol cosa que os vingui de gust. Besitos

9 comentaris:

Lluis,lo cafeifòbic ha dit...

Ja era hora que ens possesim al dia amb les quetions d'imatge, no cal que tothom sapiga que som uns descuidats, (fins i tot n'hi ha que oblidem els peus de gat a casa o al cotxe desprès d'una hora llarga d'aproximació...) De veritat que ara si que em sento identificat amb la imatge "corporativa" de Lo Gall.

LO SERGI ha dit...

Home Lluis! A tu tinc ganes de vere. Pensava que se t'havia endut una "superpapallona" o que t,habies "arruinat" ,per la teva mania de pagar cafes, i habies marxat una nit de fosques. Tots torneu mariconassos. Es preveu una temporada calenta. "el que avisa.... es un avisador". Besitos

Anònim ha dit...

Lluís, avera si te pagues un cafecitoooo,un dia d'aquestos.
Sergi vigila amb les canàries que estan molt bones i la prima et fotrà.
molts vesitoooos a tots.

Lo Niko.

Anònim ha dit...

Moltes gracies de ress...GALLS.

Lo Niko

Anònim ha dit...

Encara que m'agrada la nova imatge,he de dir,que no estic gens d'acord que dos persones es trovin d'amagat hi decideixin canviar res sense el vistiplau de la resta.No es democratic ni etic, demostra menyspreu cap a la resta del col.lectiu.
¡REDEU COM S'ASEMBLA AQUET BLOG A LA VIDA REAL.RELEXA FIDELMENT LA REALITAT DEL SEU
PAIS

PEPET DE LA POTA TORTA

Anònim ha dit...

Tens raó Pepet, aquestos Galls son uns prepotents, quina gent deu nido...... ni se dignen en replicar seu uns cabronasos, ja demanareu que os faci de lastir ara que faig 7a, os engegaré a pastar fang.

Lo nico.

LO SERGI ha dit...

Sembla ser que, tal i com van los comentaris, aqui lo unic que peocupa al Galliner son les formes. Aixo es una proba mes del taranná "tocacollons" dels GALLS. Tots han de cloquejar a l'hora.A mes a mes ,sou mes rucs que una soca,al comentari ja ho posa:"les critiques internes no en fotrem ni cas".Que n'aprenguin!

Anònim ha dit...

El Galliner esta esbrotat, deu-se la calor anormal que fa, tranquils que ja vindrà lo fred i tot tornarà a la normalitat.

D'altra banda i deixar-nos de xorrades, el dia 10/09/11 varem fer un parell de vies molt guapes a Rubies, lo Pepet, lo Carlos i jo mateix, les vies son la Bernatac i la Nini Nino, quant lo Carlos hem passi les fotografies intentaré penjar-les.
Lo niko

Lo Gall ha dit...

les ressenyes les trobareu en los blogs dels companys Rumba Team i Joan Asin, per ser Sergi els podries ficar a la llista.
Lo niko