dissabte, 9 de juliol del 2011

9 de Juliol de 2011-ESCALES-Paret de La Presa-ESPERÓ DELS ELFOS-175 M. V+ (V obl.)

Ressenya "made in" LO GALL

     Avui los GALLS que queden en actiu, lo Juanito i lo Sergi, decidim d’anar a fer una matinal ràpida, per allò de que fa una calor de dimonis i no tenim massa ganes de “pateo”. La opció triada es el Esperó dels Elfos a la paret d’Escales. Hi toca l’ombra fins a les 10,30 A.M.
     Quedem a les 7.00 i decidim esmorzar a l’aparcament. Lo Juanito diu que portarà los “bocates di Cardinale” (salmó fumat amb formatge camembert) i lo Sergi portarà la “pillera” (Coca-Cola sense cafeïna i Fanta taronja).             
     Arribem a la presa i esmorzar al canto, fot un fred que pela, sembla mentida però ens hem de posar , lo Juanito el forro polar i lo Sergi el paravents, estem a 15 graus.
     Acabat lo “ranxo” agafem les escales treballades a la paret i arribem a peu de via. Lo fred sembla que s’ha moderat. Engega lo Juanito com un “campeón”, “aserde” les dues primeres xapes i es planta a la R1 com si no hages passat res.
 Lo Juanito a l'escalereta
 Lo fons de la Presa
 "El ojo que todo lo ve"
 Lo Juanito 
 Lo Juanito al L1
Idem

     Lo Sergi agafa revolada i en 37 segons se fa el segon llarg (bé, potser son 38 segons , tampoc cal filar tan prim, es que sou uns descreguts! Ostia ja!) Com anàvem dient , arriba lo Sergi a la “role” i lo Juanito , per no ser menys, es fa el llarg en…….. ¡¡ Increïble!! 25 segons , senyors, sí ,tal com ho llegiu. Lo Juanito es lo que té ,que si el provoques……. Ateniu-vos a les conseqüències (el que avisa no es traïdor).
Lo Sergi en el segon 22 del L2

     Després d’aquesta mostra de velocitat lo Juanito se relaxa i es fa el 3e llarg amb una dedicació plena, posant seguros fins i tot en una sabineta tan prima que una mica mes i es mort del ofec produït per la cinta (la sabina , no lo Juanito). A la fissura pròxima hi col·loca 35 friends i es planta a la R3 amb un aire majestuós, conscient de la feina ben feta.
 Lo Juanito ofegant la sabineta del L3
 Lo Juanito a la fissura dels 35 friends del L3
Lo Juanito arribant a R3

     Lo Sergi se’n dona compte de que ja no podrà superar aquesta mostra de “savoir fair” de lo Juanito i , resignat, es treballa el 4t llarg posant-hi lo millor que li queda del seu confús esperit.
 Reliquia original 
Lo Juanito al L4

     Lo 5e i últim llarg li queda pel Juanito, aquí el “llorenç” ja apreta de valent i ens apena veure a tota la penya que ha anat arribant i que comença a escalar amb tot el bat de sol.  Però …. que collons!!! haguessin matinat més.
 La penya a peu de paret
Lo Juanito al L5

     Arribada a la repisa de sortida , fotocim , plegar cordes i cap al túnel de baixada. Aquesta via i casi totes les d’aquest tram de paret son per gaudir, estan força equipades i la pedra es magnifica. A mes a mes, son rapides d’escalar i el grau es molt assequible. Molt recomanable.
 Fotocim
 Lo Juanito quan veu un forat, perd l'oremus
Lo Sergi despres del forat
Floreta del dia

LO XIST EDUCATIU:





2 comentaris:

Mingo ha dit...

Ei parella sembla que no pugui ser escalar amb forro en ple Juliol.
Felicitats

Anònim ha dit...

Sou els putos campions, bonissima la piada i la lliço, m'he partit el cul.
Ja soc aqui, ens truquem pel dissabte.

PETONS.
Lo Niko