dimarts, 22 d’agost del 2023

AILEFROIDE-LLUNY MASSA LLUNY-FRANÇA

 

 Ser GALL mola per que entre nosaltres no hi caben ni calen els formalismes ni les bones maneres ni cap mena  de collonada que pugui suposar un esforç en vers de cap altre GALL , si as de menester qualsevol cosa important i seran... però si no es així no toquis els collons i ja t’aspavilaràs , si de vegades pots arribar a pensar que son morts i tot.

Entre nosaltres no necessitem treballar l’amistat , i es per que si sense mes i prou , poden passar molts dies i molts mesos sense cap senyal i a la que et retrobes tot segueix igual , sense explicacions ni comentaris instintivament i de forma natural comencen a brollar les rucades i de sobte ja tot  es a lloc com si res.

Es un plaer tenir gent així com amics , tot es mes senzill i planer , no et cal trencar la closca per si la dius fora de lloc o massa gran , o com si no la dius , tant fa tampoc t’escolten , l’única neurona que covem no dona per a mes i tampoc ho vol fer.

De fet sempre he pensat que si els GALLS manessin el mon no seria millor no , però a fer de mon que riuríem mes i que un bon grapat de problemes des apareixerien , i no pas per que els hi trobéssim solució no , mes aviat per que no els sabríem ni ensumar o simplement no els hi fotriem ni cas.

POT SER HA ARRIVAT L’HORA DE MONTAR UN PARTIT POLITIC I PRESENTAR-NOS A TOT LO PRESENTABLE....I  JO EM DEMARE SER EL TRESORER O REI, VA QUE SI!!

Be lo cas es que feia dies que no coincidíem amb lo GALL PINTO i em va proposar  d’anar a AILEFROIDE on ja hi eren la LLONA i lo LLAUIS , bons coneixedors de la zona , dons som-hi.

Que dir d’AILEFROIDE... es una mena de PANTICOSA però a l’engròs , te mes de tot , mes vies , mes gent, mes alçada i pràcticament tot equipat com per a no patir.

Si fins i tot en vam fer una que encara dubto si es o no es del Juan Gutiérrez , una ma de xapes que enlluernaven i tot.

Una bona garbera de vies de grau amable amb aproximacions amables i retirades amables , amb un escampall de gavatxos amables , tot per allí es amable ...alguns preus pot ser que ja no ho son tant però la gran majoria del tot convida a l’amor sens’esme.

Vam fer algunes vies però ara mateix no recordo massa be quines eren , de fet tant us fot per que son totes si fa o no fa del mateix tall , era tot tant amable que jo ja no tocava de peus a terra i lo cervell el tenia totalment emboirat , de fet lo millor va ser compartir uns dies amb gent que raderament no coincidim massa.

Bona roca , bons equipaments , bons companys , bon lloc , si fins i tot lo mecànic que va haver de venir a engegar-me lo vehicle per que em vai quedar sense bateria era de bon jan i molt bona persona , no gaire parlador però rialler a collons.

Es el que te anar ensofrat tot lo dia , que tot ho veus maravellos , de fet ja no se si fer una piulada o una peli del DISNEY.


BONA ROCA A COLLONS

TOT A PROPET DEL CAMPING

 PUTES ADHERENCIES PER TOT ARREU

AMB ALGUNS LLARGS APOTEOSICS

AQUI FENT EL FIGOT , FENT VEURE QUE MIREM A NO SE QUE

LO MILLOR AMB DIFERENCIA LO XEF

PARELL DE GALLDRINS


FOTOCIM

LO XIST


 

diumenge, 20 d’agost del 2023

Escalar relaxa molt, 6c+ (80 m), Paret dels Heretges, Camarasa

Setmanes de metges, proves i quiròfan em treuen de la circulació una bona temporada. Dies d'agafar perspectiva, reavaluar objectius i posar les coses que importen al seu lloc. Allò que sempre fem quan la vida ens fot una colleja.

Hem tornat enllestint, a poc a poc, la llista de tasques que Montse i Emili ens han deixat abans del seu parèntesi alpí. Abans-d'ahir va ser una assequible "La llastre, bé". Avui ens animem amb aquesta, més dura però preciosa. Gran petita via que no té ni un metre de desperdici.

Jesús, com ja l'havia fet, se'n va a la normal del Sabardó amb Anna. Amb Ioli i Pepe l'haurem d'enllestir. Juanjo (KonTiki) està a la Deep Purple Rut, recentment "arreglada" però sembla, que durant la restauració, li ha caigut un llastra del darrer llarg i ha quedat força expo.

Al primer us caldrà la major part de material. Els altres dos pràcticament equipats, però: al segon, agafeu tòtems grans per a l'arribada a la reunió, i al tercer, un de blau per protegir entre els dos primers bolts (el primer no es veu).

 

Material: tòtemsRessenya Cal GallPepe a l'L1

L2. Primer xapatge delicat

Qüestió d'estil

Ioli a l'L3

Apretant fort

Fotocim

Lo Xist

 


 

divendres, 18 d’agost del 2023

LA LLASTRA BÉ 110mt. 6a- SECTOR LA BLANCA- CAMARASA

 

Deixeu-me que us comenti primer una gran noticia . En la convocatòria de la segona reunió presencial ordinària anual de la junta separada parroquial de cal Gall , lo primer ordre del dia era la creació d’un òrgan intern per a la vetlla i seguiment de l’evolució de nostra estimada  llengua pel que fa al nostre també estimat esport.

Ja un cop a la reunió , la nostra també estimada LLONA ens va preparar una perfecta i treballada ponència de dos minuts  per parlar d’alguns barbarismes instaurats en el nostre lèxic esportiu.

També cal dir que per acompanyar l’oratòria i per tal de poder aplegar-nos atents al voltant d’una taula , aquesta la va guarnir amb un estupendo i també estimat berenar.

Després d’escoltar la seva impecable i contundent argumentació tots vam coincidir ràpidament  en donar-li tota  la raó i des d’aquell jorn a cal GALL les paraules ESTREP i PEDAL queden desterrades per sempre mes, ara tot fent cas a la Llona que es una dona molt llegida i de bona casa tots en direm ASCALETES , també us admetrem la variant ESCALETES als que sou de fora del rovell de l’ou.

També vam decidir que qualsevol proposta que vingui acompanyada d’un bon berenar serà aprovada sense cap mirament , restem totalment oberts a les vostres ponències.

Després de dies sense poder coincidir per culpa de les putes vacances , jo les prohibiria en sec , son la  perfecta constatació de la ganduleria general de la nostra societat ¡¡¡ au tots a treballar collons que ara es el temps de collir la fruita , no hi ha proutes mans  i han de fer venir gent de fora !! , ¡¡vergonya us hauria de fer!!

Quedem amb lo Maric per anar a repetir l’ultima i bonica via de l’Emili i la Montse....raderament us diré que també  tinc com una mica la sensació d’esser en un bucle espai temps , no se quantes vegades ja he escrit això mateix.....

Bueno lo cas es que es a l’ombra cosa d’agrair , sobre bona roca , variada de passos i d’un grau amable , de bon protegir tot i que hi ha alguna excursioneta .

A destacar la bona neteja que li han fet aquesta parella de dos , en una mes que ben parida estratègia han decidit que com a LAS VEGAS , el que es de la paret es quedi a la paret  ¡¡¡si senyor!!!  ja ni ha prou d’aquestos des aprensius que es passegen per les parets amb escombres i bufadors ¡¡TOTS A LA PRESSO !!

A  destacar com espatarrant lo primer llarg per la seua falta d’estètica i verticalitat , que trafega entre matolls i terreta amb algun toc de roca que li acaba de donar el seu que de complexitat i bellesa , no us el perdeu i demaneu de començar vosaltres la via , val la pena.

Un cop al cim en dos ràpels també força nets fareu cap al peu de via.UBICACIO


RESSENYA CAL POLLOT


MAGNIFIC PRIMER LLARG

DESPRES CONTINUA BONA PERO NO TANT

ALGUNA  EXCURSIONETA OBLIGADA

NO ES DIFICIL PERO MILLOR NO CAURE

HI PODREU TROBAR ALGUN ABORIGEN

ROCA BEN BONA

LO XIST