dimarts, 31 de maig del 2022

Mojito, 6b (90 m), Paret de Zaratustra, Vva de Meià

Feia bona pinta aquest llarg de 6b des de la Caipirinha (haureu de fer els seus dos primers llargs) i no ens ha defraudat; ha resultat un pèl més dur del que semblava. Això sí, ultra-love-climbing sense esme. També bo el darrer. Rafaella ha empalmat els dos darrers, però potser no val la pena si voleu gaudir la darrera tirada. I poca cosa més a destacar, tret de passar una bona estona a l'ombra.

Aquí teniu un track del descens. Segur que no és l'òptim, però es baixa.

Material: 16 cintes

 

Parce Resse

 
L2

Rafaella arribant a l'R2

Ella mateixa a l'L3

L4

Fotocim


Lo Xist 

SkateClimb




dimecres, 25 de maig del 2022

Alta Katanga, 6a+ (54 m), Bols, 6a (25 m), No Bols, V+ (40 m), Cingles de la Llum, Camarasa

Darrerament, no paro de rebre missatges de gent important. Un de la Romina Power que volia escalar, però, com soc més de la Rafaella, la deixo plantada. Un altre, fa un parell de dies, de l'Emili i la Montse amb unes vies curtes obertes recentment als Cingles de la Llum. Doncs truco a la Carra i cap allà que ens n'hi anem.  

Comencem escalfant a la Bols, equipada, però amb cert aire i anem cap a l'Alta Katanga. Bona via, amb un bonic arranc  bastant protegit i un segon llarg un pèl més difícil. En aquesta fareu amb un joc de tòtems i un cam#3. Per acabar ens posem a la No Bols; resultarà sorprenent. Gairebé desequipada, transcorre per una fissura de bona protecció. Compte amb alguna lleixa arribant a la reunió que sembla esquivar-se per l'esquerra. Nosaltres ens hi hem posat  de ple perquè anàvem justos de material i ha aguantat. En aquesta porteu tòtems, cam#3, cam#4 i si repetiu friends mitjans anireu més tranquilets. I si a més a més, espereu algunes pluges i no sou tan agonies com nosaltres, les trobareu excel·lents.

Ubicació

 

Resse Cal Gall

Rafaella a la Bols


L1 de ll'Alta Katanga

L2

Canal d'inici a la No Bols

Arribada a la reunió

Fotocim


Lo Xist 




dilluns, 23 de maig del 2022

EL CLUB DE FANS 6C (6a OBLIGAT) 210m.-SECTOR ORIENT-COMALESTORRES-CAVALLERS

Com que los sinyors de la tele diuen que fotrà molta calor decidim anar-nos-en cap a Cavallers que es veu que no hi ha prouta gent.

 I així serà , la via que volíem fer ja la tenen copada un parell de cordades , que curiosament es veu que uns d’ells han tret la informació del nostre blog , pot ser caldrà deixar ja de penjar informació o ¿ millor seria donar-la voluntàriament equivocada ? , ens podríem jugar algun ventallot però segur que riuríem . 

Be dons canvi de plans.

 Allà on decidim anar de segones també en hi trobarem una altra cordada , collons això de l’escalada cada dia s’està ficant mes difícil , abans amb les magdalenes et regalàvem alguna rucada pels crios ara ja compto que regalen equips d’ascalador , ara ja hi han flagonetes plenes d’ascaladors per tot arreu.

 ¡¡ Si lo Rebufat alces lo cap ens arremetria a tots!!

 La via ens ha semblat bona bona , sols que serà que fa dies que no toquem granet però em punxat en alguns passos , sort que sols obliga 6a..... 

Sols ficar-me els gats i en xapar la primera assegurança , fico el primer peu del dia en la primera pressa del dia i a la primera tibada.. au una voladeta , comença ve lo dia i recollons amb els 6as , les putes adherències em tenen amargat. 

Un viot molt recomanable amb un tercer llarg d’escàndol que patulla per un molt marcat esperó d’ascalada verticalota i mantinguda per xalar de valent , la resta també molt bona tret d’algun petit pany de tràmit. 

Roca boníssima en tot el traçat amb alguns parapors escampats allà on no es pot ficar res i la resta a trastejar. En algun punt us farà ascalar per arribar a la següent peça però sempre amb una projecció de pinyo net i amb peces que us quedaran sempre a totes. 

La historia de complement del dia va de que no se on i no se quant , em van caure les claus del cotxe tot i que les portava a una butxaca amb cremallera......sort que hi vam pujar amb dos vehicles si no haguéssim tingut un bon marro. 

Ves coses de l’edat......resulta que poc a poc anem perdent lo seny al mateix ritme que la trempera. Així que si algú es troba unes claus em podreu fotre lo vehicle si sabeu quin es i on es , es per això i com que se que sou tots un putes ara ja no podré dormir mai mes tranquil.

 AU CANALLA ARA TOTS A FER CAP A CAVALLERS QUE FA BÒ, AIXÒ SI , A CAMARASSA I A LA CARBONERA NO SE US ACUDEIXI D’ANAR-HI.


PUTO 6a D'ADHERENCIA DE MERDA!!

MAJO SEGON LLARG

MAJO ASCALADOR AL SEGON LLARG

LA CIRERETA DEL PASTIS  ¡ASPECTACULAR!

LO MARIC AL TERCER

RADER LLARG , MAJO TAMBE

AQUI AMB UNS ASCALADORS MOLT MAJOS TAMBE

TOT ERA MAJO AVUI

MAJA RESSENYA DEL CESAR

LO XIST



dimarts, 17 de maig del 2022

Caipirinha, 6a/Ae (110 m), Paret de Zaratustra, Vilanova de Meià

Busquem ombra i no ens hi atansem amb massa expectatives; massa bolts i poc apretar, a priori. Però ens enduem una grata sorpresa; no està malament la via. Molt bona roca i ombra fins passat el migdia. Ens hi encaparrem amb l'Ae de l'L2; 6c  de bloc, dur i que ens requereix més d'un pegue i posar, primer, les cintes. L'L4 és el millor, tot i tornar a tenir un curt passatge d'Ae, aquest impossible per nosaltres, però bastant continu en conjunt.

La placa de la Mojito ens atreu, així i tot ja hi tornarem un altre dia.  La baixada a peu, resseguint la carena fins a trobar una baixada passada la línia elèctrica.

Ens toca pujar a peu de via un altre cop perquè, llestos nosaltres, hi hem deixat el material. Compte amb el cable d'arribada a l'R0: està tallat; així que, pujar bé, però baixar és més expo que tota la via en conjunt.

Material: 16 cintes.

 


Parce resse

 
Una xiqueta a l'R0


I a l'L1


I a l'L3


I a l'L4

I a l'L5

Fotocim


Lo Xist





PA SUCAT AMB OLI 80mt. V - DIEDRAGONAL 90mt. 6a- ESTRETS D'ALOS DE BALAGUER-ALOS DE BALAGUER

 

Continuem amb la visita als estrets del Talos .

Tot i que lo Gerard ens avisa que sols hi ha ombra fins les 12 , cal sempre demostrar que som Galls i no variarem en res el nostre ritme de trobada , rucades , mes rucades , que si un misteri o que si no trobo les claus.... que voleu , no s’hi pot fer mes.

El cas es que ens plantem tota la collada , tard , i al final li fotem fins que lo Llorenç en recorda que ja som al Maig i a la padrina ja la pentinen.

Ascalaré avui amb la PAM , ni ella ni jo som pas coneguts per fer ni bones ni proutes fotos , es per això que lo reportatge fotogràfic serà el que serà , de fet serà una bona mostra del que va donar lo dia.

Primer li fotrem a la PA SUCAT AMB OLI , una vieta de bona roca amb un primer llarg llarg , de poc grau però prou bonic i a completar amb trastets al gust , després ve un preciós llarguet curt mes  verticalet sobre roca collonuda.

 Després farem la DIEDRAGONAL , un primer llarg llarg i ajagut , on els peus seran els que juguen mes la partida per la presencia de molsa i amb alguna assegurança fixa escampada , de bon i fàcil complement amb peces de ficar i treure , després be un segon de molt semblant sols que te una apretada vertical al mig que lo Gerard i lo Jesús coincideixen en el V+ i la Pam i jo coincidim en el 6a , suposo que aquí l’estatura i lo manolisme hi deu jugar una mica.

Del cim a esquerra resseguint les fites i en 10 minutets a peu via altre cop.

Dos boniques vies semis de poc grau ideals per començar a remenar-se amb els trastes.

I per sobre de tot dos molt bones vies pel respecte demostrat pels oberturistes cap a els habitants de la zona , ascales i en tot moment vas trobant tot el que hi havia abans de que la humanitat i passes , toca felicitar-los per aquest fet i esperar que aquesta sensibilitat s’escampi a tot hom.

AU  ¡¡I SI HI VOLEU ANAR NO FEU LO GALL I MATINEU COLLONS!! QUE NO COSTA PAS TANT



FENT DE PADRINS CONTROLANT LO CARRER I COMENTANT LA JUGADA

RESSENYES ORIGINALS

SITUACIO

FENT CARDIO

DESCANS DESPRES DE FER CARDIO

ARA TOQUEN UNS ESTIRAMENTS

FOTOCIM


LO XIST

 

diumenge, 15 de maig del 2022

Hardtek incorporat, 6c (80 m), Sector de l'Estret, Alòs de Balaguer

Ja fa dies que Gerard va penjar 3 curtes obertures en aquest sector, a l'esquerra de les d'esportiva, així que avui fem una multitudinària excursió, i ens repartirem les vies com puguem. Cal córrer perquè tenim ombra fins a migdia, però entre bar i bar, no correm prou, i el dia donarà pel que donarà: una o dues vies i a fer el gos pel poble.

Com l'Ari, Regui i jo arribem primers a peu de via, escollim, i ens decidim per la Hardtek. Pepe, Pam, Jesús i Farra faran les del costat.

Per complicar la cosa, li afegim una variant d'entrada, a la dreta perquè, amb les preses, entro pel primer lloc que veig; error. Ràpida reunió en un arbre i seguim.  Els dos primers llargs són boníssims. El primer, una curta fissura de 6c, que tira enrere i pocs peus, però que es deixa fer (si porteu guants de fissura els reposos poden ser més agradables). Cal equipar-la tota, però tot entra bé. El pitó d'abans d'entrar es mou. El segon pinta més senzill; hi va l'Ari, tanmateix la sortida es complica més del previst. Una altra tirada dura, per sota d'una enorme fissura i sortida  de pila. S'acaba amb una curta i bonica placa. El sol ja toca de valent i pleguem.

Guapo estil d'obertura, amb l'equipament just i un enorme respecte amb l'entorn.

Gerard & cia: el consell d'ancians dels Gall us ofereix unes places indefinides de membres VIP. Ens calen galls mascles i joves perquè, darrerament, l'equilibri de gènere s'ha esbiaixat cap a les femelles.

Material: àliens, tòtems, cam#3 (repetit), cam#4.

 

Ubicació

 


Resses originals


Regui!, per aquí  no.

L1


Arribada a l'R1


Jesús a la Diedragonal

Ari a l'L2

Fotocim

I la tònica la resta del dia. Fer el gos

Lo Xist