dilluns, 13 de juny del 2011

11 de Juny de 2011 (1ª part)-TERRADETS-SERGIO (fins l'escape)-230 M. 6a (V+ obl.)

Ressenya del Luichy
Localitzacio

     Aquest dissabte no tenim gaire clar on anar, ja que la “meteo” no acaba de definir el temps que farà. Ens truquem  lo Nico i lo Sergi i decidim de quedar a Sant Llorenç a les 9,00 a.m. allí esmorzar i decidir. En el últim moment s’apunta lo Juanito.
     Trobada al bar del Jaume . Coincidim amb la penya del Centre excursionista de Lleida, que , amb lo Albert , president de la S.E.A.M (Secció d’Escalada i Alta Muntanya) al davant, fan l’activitat “apadrina un friki”.
     Esmorzar lent però bo, com sempre .  Lo Sergi proposa d’anar a fer la via Sergio fins l’escape a Terradets (ell no l’ha feta) cal aprofitar del “lastir” Nico (lastir: el que estira corda) . A tot-hom li sembla be ,així que carretera del Doll amunt.
     Arribada a la Font de les Bagasses (putes, per si no ho sabíeu) ens guarnim i cap a la pedra.

 Lo Juanito i lo Nico a peu de via
 lo Nico al L1
Lo Juanito al L1 i lo Nico a R1
 Lo Forat de l'Or a tope
 Lo Juanito i lo Sergi al L1
  Lo Nico al L2
 Lo Juanito i lo Sergi al L2
  Lo Nico al L3
 Lo Juanito al L3
 Lo Nico al L4
Lo Juanito i lo Sergi al L4 
  Lo Juanito al L4
 Lo Nico al L5
 Lo Juanito i lo Sergi al L5
 Lo Nico al L6
Lo Nico al L7 (Jardi dels Deus)

     Lo Nico engega l’ascalada i no deixarà la corda fins el final de la via , tot i que ho intentarà algun cop. Lo Juanito i lo Sergi tenen un gran problema per comprendre lo que diu lo Nico i no li presten gaire atenció tot esperant que se li passin aquestes males idees . Sortim per l’últim llarg de la Jardí dels Deus
 Fotoescape
 Plegant cordes
 L'aigua i l'amor
 Quina maravetlla

     De la via no en hi massa que explicar. Típica via de Terradets , plaquera , amb un parell de diedres i un espectacular muro de sortida a l’escape. Cal portar alguns “cacharros” per les dues primeres tirades i el tram de dalt del últim muro. De totes maneres els passos compromesos estan ben assegurats. En el diedre del 5e llarg cal apretar el cul (V+)
 Floreta del dia


SEXICLIP:

Sport de risc?!






6 comentaris:

Mingo ha dit...

Ja s'hi pot passar pq amb el parapeto que van fotre. Jo tampoc l'he fet akesta després de l'escape em vaig fixar q havia algun seguro xafat. Tios esteu fets uns manolos, al mati a terradets i despres a Sant LLorenç. Epppp akest video es bo pero el del Tonyeta es fantastic.
Vinga guapos a veure si ens veiem. Dissabte estaré per Lleida, ja us trucaré.

SERGI ha dit...

Hola Mingo. A la Sergio s'hi passa be , en canvi a la Desenlace inesperado , has de salta la barra del parapeto, ja que el 2n bolt queda just devall del mastil. La part de dalt ens va dir el Roger (comepiedrasvoladores) que estaba bastant cutre , tot i que hi ha alguns bolts. Espero que estiguis millor i a vore si quedem per anar a Montserrat.Una abraçada

Anònim ha dit...

Hola Mingo, no et creguis res del Sergi que no ban voler fer cap llar, ells nomes parlaven de una Rusa, son uns cabroncetes, la del Santllors si no les aprieto passen de tot.
una Abrasada,
Lo Niko.

Mingo ha dit...

Eiii Nico et crec; anant amb lo Pinto i el Sergi els països de Rusia i Brasil són tema obligat

SERGI ha dit...

A nosaltres sempre ens agrada els paisatges naturals. Que mes bonic hi ha que l'estepa i,ó l'amazones?. Ademes i creixen uns especimens força interesants. Heu de ser de mires obertes i gaudir mes de la natura, que sou uns ensopits.

Anònim ha dit...

Tu dis que si carinyo, que alla hon hi ha una bona selva o un bon cunill,tot es joia i sang bullint.Que collons Nostresinyo ens fica els ulls per aguaitar les seves maravelles.
Un besito guapa.
Lo Marques de Sidamunt.