dijous, 23 de juny de 2011

18 de Juny de 2011 (1ª part de 3)-BENASQUE-AMPRIU-Sector Palestras-VIA Nº 6 + Nº 29 + GRESAE-110 M. V+

Panoràmica des de l'aparcament
Ressenya treta del llibre del Luichy
"ESCALADAS EN EL ESERA" vol 2
Compreu-lo , val molt la pena
Ídem anterior


Ressenya de ONACLIMB


     Aquest dissabte hem reunit sis GALLS i decidim d'anar a refrescar la cresta a les parets de Benasque i mes concretament a la zona d'Ampriu. Enfilem carretera amunt i parada a esmorzar a Benasque. Un cop la panxa plena i unes quantes rucades per  donar color i fer ambient, ens plantem al revolt de la carretera on es trobar amb el riu i allí deixem el vehicle. Ràpidament es defineixen les cordades: la cordada del "manolos", integrada per lo Nico , lo Pepe i lo Albert i la cordada del "potxolos" (mes fina i delicada) integrada per lo Juanito, lo Lluís i lo Sergi.
     Els primers decideixen d'anar afer la Rue 13 del Percebe i després si en tenen ganes la E.T.P.C.P. (segur qu'en tindran de ganes). La cordada del "potxolos" per la seva part decideixen anar a fer algo mes delicat i mes en consonància amb els seus ideals purs i nets.
     Ep !!! Alto!!!! que es el que veuen els meus ulls? Tenim entre nosaltres un GALL desarrapat. Lo Pepe s'ha retallat uns pantalons vells i fot una fatxa que no es digna d'un bon GALL. Se li demanen explicacions i com que cap de les que explica tenen coherència , decidim trucar per telefon a la Rita (la seva JEFA) i dir li que li posi un correctiu i que li cremi aquesta vergonya de pantalons, a lo que s'hi mostra predisposada. Fem una foto per a que en quedi constància (En la 3ª part podeu veure com el assenyalem amb el dit per escarni de la penya)


Deu meu! quina vergonya!!!!!

     Després d'aquest disgust ,mirem el llibre del Luichy i ens decantem per fer la via Nº 6 , continuar per la Nº 29 i sortir per la Grease (som uns romàntics i que bona que estava la Olivia Newton Jonh) aquesta i altres raons de tipus moral que ara no venen al cas, ens refermen amb la nostra decisió.
     El primer tram de Las Palestras es molt disfruton i el grau assequible . Esta ben equipat i si vols posar algun cacharret ho pots fer amb tota la delicadesa o brutalitat que vulguis.

Lo Juanito a la via 6
Lo Lluis a la via 6
Lo Juanito a la via 29
Lo Lluis a la via 29
 Lo Juanito al L1 de la Grease
idem
idem
Lo Juanito a la R i lo Lluis al L1
    La part de paret que pertany a la Grease i continua la mateixa tònica amb un pas de desplom molt bonic. Acabem amb un fotocim força bonic i decidim rapelar i anar cap a la Torre de Marfil.
Lo Sergi al L1
Lo Juanito i lo Sergi parlant per signes
Lo Lluis al L2 de la Grease
Lo Juanito i lo Lluis a la R2
Fotocim
Lo Lluis se'n va a fer cafe
Floreta del dia
CLIP,CLIP


1 comentari:

Mingo ha dit...

Deu ni do la feina que heu fet. Felicitat als sis.