dimecres, 22 de juny de 2011

18 de Juny de 2011 (3ª part de 3)-BENASQUE-AMPRIU-Sector Alucina-E.T.P.C.P. 110 M. 6c (6b obl.)

Ressenya extreta del llibre del Luis Alfonso: "Escaladas junto al  Esera" Vol  2
Compreu-lo que val la pena


     Tal i com os he dit en la primera part d’aquesta historia, la cordada dels “manolos” van a fer pel seu compte i risc , la 13 Rue del Percebe i com no en tindran prou li fotran castanya a les fantàstiques plaques de la veïna  E.T.P.C.P. (que collons deu de voler dir això?). No os puc explicar massa com han anat aquestes trepades perquè cap dels “manolos” s’ha dignat escriure ni una lletra. Son molt “manolos” però estan fets uns “perros”.
      En   vista   del èxit, la   cordada   piadosa  dels “potxolos” decideix penjar la piada corresponent i deixar LO GALL on es mereix estar , en la “cresta de la ola”.
       La 13 Rue del Percebe ja la vàrem relatar en una piada anterior, per lo que no hi afegirem res mes. Nomes hi posarem unes fotos per a que quedin contents.
Lo Pepe al L1
Lo Pepe al L2
Lo Nico i lo Pepe a la R1
Lo Pepe i lo Nico al L3
Lo Nico al L3
Fotorole

     Pel que respecta a la E.T.P.C.P. em varen dir que les plaques son espectaculars, la primera placa del primer llarg es pensaven que era 6ª+ , però com van perdre la ressenya s’ho varen currar “al tiento” (per això son uns “manolos”) i que el flanqueig de l’últim llarg li has de fotre “jeto”, tot i que fas dos o tres passos i sempre trobes un cantet per respirar una mica, la sortida pel desplom diuen que pots fer un “Aserdo”.
Lo Nico al L1 amb lo Pepe de "controler"
Lo Nico al L1
La inmensitat del silenci
Lo Nico apretan
Lo Pepe al 6c del L3
"Mas de lo mismo"
Lo Nico navegant per les plaques del L3
Repetim
Quin possat

Lo Pepe a les plaques
I això es tot el que os puc explicar


Floreta del Dia
Aqui teniu el document grafic del que parlavem en la 1ª part d'aquesta historia. Es pot vere clarament el menyspreu del 5 GALLS en vers de lo que es inadmisible
Lo Pepe estigmatitzat per sempre


CLIP,CLIP:

1 comentari:

Anònim ha dit...

NO VEC PER QUE TANT MERDER PER UNS PANTALONS TALLATS, AIXO HO FA EL CUSTO I L'HI FAN PETONS AL CUL.NO ENTENEU L'ART DELS TOCATS PER LA GRACIA DE DEU I LA CRISIS.

PEPET DELS PANTALONS TALLATS