dimarts, 8 d’octubre del 2024

SI LAS CABRAS PUEDEN NOSOTROS TAMBIEN 95m. + LA CHICA SIN VOZ 95 m.

 

El saben aquell que diu que van un de Madrid i un de Lleida a ascalar al Montsec  , que després de moltes converses per la xarxa i per telèfon decideixen entre els dos i de ple consens anar a la SUPERTEIXI per que tot hom en parla molt be i s’ha de fer.....

 Que un cop ja carregats de tot el que cal carregar per anar-hi , i metre ja caminen , diuen de mirar de trobar un blog on hi surti lo peu de via....i que la primera informació que ofereix la xarxa a la seua pregunta.... es lo blog del de Madrid....on hi surt ell fent-la... i a mes....acompanyat del de Lleida.....i que diuen que es molt bona i la recomanen de totes totes... deu ser per això mateix que el de Madrid i el de Lleida la deuen voler fer....

Amb la cua entre les cames i amb un regust de mig sentiment de que cal anar reconeixent que ja anem de cara a fer gruix de la padrinada de l’Inserso , decidim canviar de destí i ens encarem capa a l’Agulla de l’Embut , un pany de paret amb roca de collons de mico , a prop del cotxe i farcidet de vietes curtes ( si si vies curtes , la via llarga es altra cosa)

Dues bones vies sobre roca de la millor de zona.

La de les cabres te algun petit tram on caldrà vigilar una mica la roca , el 6b de l’entrada es grau d’avui dia , els dos V+ dels dos últims es grau mes aviat colladet , rarots d’ascalar i d’equipar , sobre tot l’arrencada del tercer.

L’altra es de roca espatarrant i farem la nova revisió mes redreçada que us queda per un  preciós 6a+ de placa , al començar teòricament hi ha d’haver un pito que no hi es , cal portar micros o aliens dels mes petits.

Nosaltres dúiem un joc d’aliens i un d’amics fins lo 3.

De bon complement amb qualsevol de les veïnes per la comoditat de la curta baixada altre cop al peu de la paret.


PRIMER DE LES CABRES 

SEGON PRECIOS

ARRENCADA FLAMENCA DEL TERCER

LA CHICA SIN VOZ

ROCA DE LUXE

L'ULTIM DE PINICULA


FOTOCIM



RESSENYES MANGADES PEL JESUS 


LO XIST