dijous, 24 d’octubre del 2024

JOAN ENRIC FARRENY 130m. V+ Ae ( 7a)-PARET DE L'OS-SANT LLORENÇ DE MONTGAI

 

Bones canalla , com que això es real i Lleida es un mocador ben net i ben perfumat....no direm noms per no alçar la llebre i no ferir a ningú.

Lo cas es que un conegut que sempre havia tingut gos , gossa en aquet cas , un d’aquestos pobres animals que s’han de passar tot el dia sols tancats a casa , ja de ben petita li van ensenyar a no buixir per no empudegar al veïnat , la pobra bestia era molt manada i mai va fer ni mig buixit , no deia xit ni mirrit tal com li van manar.

Un bon dia la pobreta va fer lo traspàs , i lo paio aquet es va trobar així com a mig desampart i va decidir que necessitava la companyia d’alguna altra bestiola  , com que això de tenir gos es molt lligat va decidir comprar-se un lloro......

Els lloros son de mal ensenyar , van bastant a la seua i d’esme no en tenen gaire.

Ell , com la pobra gossa , també es passa moltes hores tancat a casa solet i sense cap vigilància.

Es veu que un dels veïns també te gos i també es veu no massa ensenyat... i es passa tot el dia buixint a tort i a dret , i com no lo lloro el sent....  ara resulta que lo lloro a aprés també a buixir i es distreuen fent un duet a tot hora.

Ell que va tenir gossa molts anys i mai va haver de sentir cap queixa d’un veí... ara que te lloro l’aconsegueixen per que te un lloro que buix.

No se si dir que es irònic , però si que diré que ens vam fotre un bon pet de riure i ara ens en fotem a tot hora , tal com també li fa lo lloro.

Aquesta via va ser oberta pels il·lustres senyors lo J.MAYOR i lo R. OLIVA fa l’ostia i un parell de mesos mes , dos de les glories de l’ascalada a les nostres terres i dedicada a una altra gloria de Lleida .

 Tal dia farà un any ens van dir de que la re equipéssim amb parapors ja que originalment es feia amb pitons i com que això de pitonar ja ha passat a l’historia no la feia ni deu.

De fet recordem que vam fer una ressenya de la restauració però no la trobem ni tampoc la buscarem , us en penjarem una de ben parida del blog també ben parit Manel&Ita , no els hi hem dement cap permís per que així ens pugueu criticar tot el que us sembli.

La via comença una mica brutota i discontinua , però va guanyant interès  millorant en roca a mida que vas guanyant metres , a destacar lo cinquè que es ben preciós i mantingudet.

Cal portar joc d’aliens i friens mitjants fins al tres , el primer es semi i l’últim es de la MARTINETI i es a equipar.

Roca bona o molt bona amb algun petit trament una mica brut o una mica trencat.

Si voleu anar mes tranquils dúieu també unes ascaletes pels artifos , es poden fer perfectament en A0 amb alguna estiradeta que altra si sou de mida ibèrica.

Creiem que per gaudir-la cal portar lo V+ tot i que permet fer-se ajudes amb artifo.

AU NOIS I NOIES , NO US PERDEU UNA CLASSICA DE LA PARET DE L’OS QUE NO FA NI DEU NI AIXI REEQUIPADA.


ARRENCADA


LO TERCER


FINAL DEL TERCER


PER ALLI AL MIG

LA CIRERETA DEL PASTIS

FOTOELLSDOS , NOSALTRES JA TENIEM GANA

RESSENYA DEL MANEL&ITA TUNEJADA

Del llibre del bar


LO XIST


4 comentaris:

karles ha dit...

Quan la vàrem fer, ja fa uns quants anys (2012), d'un forat del L5 va sortir foragirat un esquirol a tot ostia que de poc no fa caure al meu company.

Anònim ha dit...

Guapa vía yo la hice con el colega Ricard el José Valero y el Ramón .desde luego se hace poco y eso que es muy guapa.

Anònim ha dit...

Último comentario de Pepe Guerrero

Csar Fdez ha dit...

V+ obligat potser és massa poc. El penúltim llarg és un 6b+ d'abans o 6c/+ actual. I els bolts no estan massa junts. Massa trampes per convertir-lo en V+