dilluns, 9 de juliol del 2018

BLASCO-GODOY-OLIVA V+ -AGULLES LA PERA I PUNTA VICTOR-CAMARASA


Avui farem surtideta rapida de diumenge , com no , després d’escoltar el que lo capella ens ha de dir a la  missa del mati.

L’home ens ha parlat d’un tal Mateu que es veu que feia cartes per als Fariseus...aquestos vindrien a ser avui dia per a nosaltres com els del poble de la bora , que els coneixes...una mica de de carinyo també hi ha...però al partit de fumbol de la festa major algunes puntades que altres també es poden escapar.

El cas es que aquestos Fariseus , tot i que feien veure que si , no feien gaire cas de les normes que lo Jesús els hi avia deixat de part de son pare lo Nostre Sinyor i feien trampes jugant a les cartes.

Es veu que lo Mateu estava una mica amuinat per aquesta feta i els hi fotia llenya.

Jo com hi era tot concentrat interioritzant el que lo capella ens explicava  ,es veu que no ho he entès del tot be i no m’ha acabat de quedar clar si per jugar a cartes han de ser  si o si  les del tal Mateu o poden ser també les típiques del Heraclio Fournier i si es pecat o no fer-ho jugant-t’hi algun dineret.

Quant explicava l’home tot això ja s’avia fotut la copa de vi i aquet home en quant veu se li posa una mica de mala folla i per això no he gosat a interrompre’l , sort que mai fa examen!!!

LA VIA

Avui toca una de les vies velles de la zona d’un trio de personatges que conformen l’historia de l’escalada a Lleida.

Sempre que fem alguna via d’aquella època te’n adones dels collons que tenien aquella generació , ni friends ni tascons ni aliends ni gats ni tantes òsties que avui dia fem anar.

I el grau que es gastaven...no deien VI grau ni que els matessin.

La via es un fissurot amplet que divideix la Pera de la Punta Victor.

Es mantinguda en lo V grau amb alguns passets de V+.

La roca prou bona i poc equipada amb ponts de roca que serà millor no confiar-hi massa i reforçar per la precarietat del seu estat i l’emplaçament ( un parell d’ells mes que dubtós ) nosaltres per badar n’hem deixat un de mes de regal , ara a veure si ara algú dirà que si hem alterat l’equipament??.

El primer i ben dret llarg fa uns 50 m. i arriba fins al coll on hi trobareu una role d’anelles per a poder  rapelar ( 25 m. ) per l’altre costat.

Del coll surt un segon llarget curt de IV+ fins al cim que nosaltres no enpemdrem per que fem tard.

UNA BONICA VIA PER TRASTEJAR A L’OMBRA FINS A BEN PASSAT LO MIG DIA.

 RESSENYA CAL MARIC

 AQUI APRETANT

PER NOSALTRES UN DELS MILLORS LLARGS DE LA ZONA

 LO CESAR GAUDINT COM UN BAILET

 FOTOCIM  ( EI QUE A CAMARASA FA FRESQUETA!!)

LO XIST


1 comentari:

Anònim ha dit...

AIXO D'ANAR A CEREMONIES ECLESIASTIQUES I VOLER ENTENDRE LES HOMILIES, ES ALGO SOSPITOS. NO SERA QUE T'ESTAS PASSANT AL "LADO OSCURO"?

LOGALLATEU