diumenge, 20 de novembre del 2016

ESPERO DE LES COLOBRES 250 m. 6b-CAP DEL RAS-AGER

Avui estic gos , no em ve de gust escriure massa i no tinc cap rucada per explicar-vos , així que la torrada serà curta…si voleu mes informació l’internet en va ple d’aquesta via.

Quedem al Pere de Camarasa….segons sembla ja no som benvinguts al casal de Sant Llorenç de Montgai…fem massa sirroll i gastem poc , sembla que d’ara en davant canviarem el cau de trobada , es molt probable que en breu ja no hi trobeu els llibres de ressenyes  i els haureu d’anar a cercar a Cal Pere.

El cas es que fot una boirada freda de nassos i decidim anar al Montsec d’Ares a tastar l’Espero de les Colobres.

A mi personalment , desprès de haver-ne sentit parlar tant be i potser tenir unes expectatives massa grans ,m’ha decepcionat una mica…es de les vies de la zona que te una roca mes fluixa, el traçat sense un atractiu especial i una mica rebuscada , tot i que la part final millora ,no diría pas que es un rastroll però segur que fàcilment  en trobareu  de mes guapes.

Semi equipada però de bon aparellar amb trastets , reunions  equipades i els passos claus amb peça ficada.

 Fer menció del 6a del  final del segon….apretadet i obligat ( si porteu friend gran 4-5 menys estrés).

Al final puja i ens empaita la boria , ens fara passar un fred de collóns .

 RESSENYA ROBADA A INTERNET

 ARRENCADA

 SEGON LLARG

 APRETADA AL FINAL DEL LLARG

 TERCER 

 EL LLARG MES JUSTET

 QUART 

 SISE AQUI LA ROCA MILLORA 

 I LA BORIA APRETA

 SETE....POT SER EL MILLOR 

 FOTO CIM

LO XIST

6 comentaris:

Anònim ha dit...

hola,
ja no son benvinguts els ascaladors al jaume de sant llors o només els galls???? explica que passa!!!
salut i bones escaladas

pepet ha dit...

Sembla que a la nova direccio no li fem el pes i continuament rebem senyals de que la nostra presencia no es del seu gust

LO SERGI ha dit...

El que passa es : sembla que la direcció del Bar Restaurant Mirador del Llach ha decidit que el cobrament dels apats i consumicions prefereix fer-ho per taula i no pas per individu (client)Aixo implica que al final d'un esmorzar treu el ticket de tots els assistents i han de ser els implicats els que esbrinin el preu corresponent de cada producte. Jo no m,he fixat mai en els ticket que emeteix la maquina registradora del local, pero cal pensar que ho deu d'explicar molt be per no crear confusió entre el personal, ja de per si de cervell reduït.
Jo, personalment ho trobo d'una mala praxis si, a mes a mes, hi tenim en compte que a les 9 del mati ja te les taules muntades per l'hora del dinar. Si cada cordada agafes la seva taula, hauria de desmuntar les taules preparades o dir que esta tot ple.
Es per aixo que davant d'una posible discusio que no portaría a cap lloc, jo i molts de nosaltres hem decidit de canviar d'establiment. No te res a vere en ser o no ser Gall, es una estrategia empresarial per a facilitar la feina al cambrer.
Ah! Aquest escrit simplement es una opinió, cadascu pot fer el que cregui convenient.
Per finalitzar, si que dire que hi ha hagut un consens, pendent de ratificar, sobre els llibres de ressenyes i que, com son nostres, en podem fer el us que en creguem oportú. No aixi el llibre de Piades, sobre el cual en te disposicio el Centre Excursionista de LLeida i amb el que ens posarem en contacte si ho requereix la situacio.
Espero que el meu escrit no generi polemica, no l'he fet per aixo.
Gracies

Anònim ha dit...

Home!! Una mica rancis si q són al baretu aquet...algún migdia de finde...vas allá i si et fan un putu bocate semble q tesrigon fen el favor de la vida...trobo q semrollen molt poc envers el colectiu escalador.

Csar Fdez ha dit...

Sergi. No ets catedràtic perque no vols. Ole tu

Anònim ha dit...

El llibre de piades anira amb els seus germans( es a dir els llibres de ressenyes)no podem trencar els vincles familiars.

Lluisolo.

centre excursionista de lleida.