dimecres, 9 de novembre del 2016

Chocholoc, 6c+, 90 mts, Cilindre, St. Llorenç

Escapolint-nos de la ventada, ens arrecerem al Cilindre on sembla que bufa menys. Ni l'Ari, ni l'Òscar ni jo l'hem fet tota. Algun intent als dos primers llargs i sortir per la Cachanines. Avui tocarà enllestir-la. Una línia directa del Jaume Massana i del Ramon Cabòs.

Al L1 hi va l'Ari. Un 6a+ amb un parell de passos durs, que fa que em sembli més, però l'Òscar els negocia bé i diu que ens hem liat.
Surt l'Òscar al L2, un llarg de V+ molt bonic, amb una roca collonuda.
I jo enllesteixo el darrer. 6c+ diuen. Deu ser de l'època. Un parell de xapatges mooolt lluny. Un vol per no perdre la costum. I un descans perquè no tinc prou pil·les per encadenar tot el llarg.

Piulada curta com la via. Escalada equipada amb bolts, anelles a les reunions i grau bastant obligat.  No sabria dir quin.
Rapelem i anem a fer una mica més d'esportiva.

Un plaer escalar amb aquest parell.

Material: unes quantes cintes

Del llibre Escaladas en la Noguera. Cachanines (118) i Chocholoc (119)


L'Ari al L1

L1
Afegeix la llegenda

L3

L3


Lo Xist: 

Un jubilado después de 1 mes en casa sin hacer nada, sentado en la terraza. Se acerca la mujer y le dice:  Podrías hacer algo y ayudarme en la casa. Por qué no pasas el aspirador una vez a la semana, cariño?.      - vale, bien. Enséñame dónde está el aspirador.        Al cabo de media hora, sube el marido a la cocina, todo sudoroso y le dice la mujer:     Ya has pasado el aspirador?. No he oído ningún ruido!.  El jubilado le responde:  Esa máquina de mierda, no arranca ni de coña. A lo que la mujer le dice:  Cómo que no!. Si siempre ha ido bien. Enséñame cómo la enchufas!   (La respuesta en el vídeo).