divendres, 18 de novembre del 2016

Via del Salla, 7a+ (6a+/A1), 135 mts, Paret del Tamok

És important avisar d'entrada que aquesta és una via semi-equipada, amb bastants bolts, oberta per abaix en solitari, on gaudireu enormement en els llargs de dificultat i les passareu putes en els llargs més fàcils.

Fet l'avís, les coses van anar més o menys de la manera següent. Vies del Salla n'hi ha per totes les parets de la comarca. Com encara no en tenia cap de feta (potser la de Montroig però no recordo), i els candidats, quan esmentes el nom, es vaporitzen, em calia un company super-motivat. I no conec ningú més motivat que el Suka. Fet i dit, cap allà anem. Sorteig al canto i li toca començar. Sobre el paper sembla que li ha tocat la xina, però les coses mai són com semblen.
- L1 que per fer en lliure has d'estar supermanolitzat. Es podria fer amb el nostre grau si tinguéssim un tercer braç per posar els friends. Surt Suka fins al sostret, bé, però a partir d'allí, s'ha d'equipar la fissura i progressa en artifo. Jo ho provo en lliure de segon i he de reposar algun cop.
- L2. Bonica sortida amb una mica de desplom, flanqueig a dreta protegit, i feines per arribar a la R2. És terreny brut de molsa, sense proteccions ni possibilitats. Cantos romos i bruts. Volo dos cops abans d'arribar a la role, renegant de tot i de tot deu.
- L3. Llarg de flanqueig on s'ha de buscar bé entre terreny brut. Suka s'ho curra bé, fins i tot posa un alien i encadena. Bé ell.
- L4. Un 6b+ ben assegurat, amb un pas intermedi de placa i decisió. Molt bon llarg que encadenem.
- L5. Torna a sortir Suka en un llarg molt dur (6c+) i molt guapo. El fem, però amb un parell de descansos. Ara ja està  una mica més nets perquè he trencat un parell de cantos amb el vol corresponent. Està ben protegit
- L6. La mateixa tònica del L2. Roca bruta, de panxes, amb bolts a cagar la via i a passar por.

Aquesta via quan quedi neta serà de collons, però sembla que encara queda, ja que nosaltres hem fet la 2a. repetició i ja han passat quasi tres anys de la seva obertura. Vinga, animeu-vos.

Ressenya Made in Gall

Suka al L1

L1 suant tinta

Inici L2

Travessa del L3

L4

Cosetes del Salla

L5

L5

Fotocim

Material: Portem tascons, àliens, tots el tòtems, C#3 i C#4 repetit

Lo Xist: