dilluns, 15 de setembre del 2014

13-setembre-2014 -LA MUSSARA- Sector Taronja- "EL PREU D'UN SOMNI" 75m. V+ obligat



La paret Taronja, un dels sectors mes "bigwalleros" de la Mussara, i això que no té ni cent metres...

Ressenya d'en Luichy, ideal per a seniors


1er llarg, V+ tarragoní, es a dir similar al nostre "Marmo grade" o més conegut com "cinquesup de l'auten". Gràcies a Deu hi han parabolts i tot el llarg esta "encofrat" amb Sika així que malgrat l'aspecte es fa molt bé.


De sota el primer llarg no sembla tan tieso però quan hi ets...


... Deu ni do com li has de tibar.


Al segon llarg en lliure li marquen 7b... M'agradaria veure'l passar en lliure dons ha de ser tot un espectacle. Nosaltres vam optar per un assequible Ae... més propi de la nostra edat i condició, je, je.


Tercer llarg. Ni és granit, ni està pelat, però sembla Yosemite... tot i que no soc partidari dels parabolts al cantó de les fissures els xapo tots més content que un gínjol.


Força ambient, roca excel·lent i un company encara millor, que més es pot desitjar?



Llarg antològic dels de disfrutar.


Entrant a la R3


Darrer llarg, tot lo bo s'acaba.


Les vistes al patí continuen essent espectaculars.


Fotocim

COMENTARI (de la meva dona el passat dia 11): Vols dir que feia falta enviar-los-hi aquesta foto als teus jefes de la feina de Madrid?












4 comentaris:

Lo Gall ha dit...

Ondia Juanill !!!! Ja no m'en recordava de lo xulo que es aquest sector. Vam fer una via que tenies que fer un pas de gantxo al L1 o L2 , no recordo. Si es la que heu fet vosaltres ... que el tot poderós s'apiadi de la meva ànima, per que oblidar una via aixi , es de gent que ja s'en va d'aquest mon. Caldrar anar-hi.
LO SERGI

neskalatzaileak ha dit...

Pero por qué, por qué???? no podemos tener tapias asi de guapas aquí en el Norte, que nos lo poneis todo tannnnnn lejos que siempre estamos con las maletas a pie de puerta?? Pues naaaa, no sabíamos que La mussara guardara estas joyas. Gracias por mostrárnoslas.

Anònim ha dit...

crec Sergi que era un altra via la que varem fer amb el Rafel, puto Aleman que me te el cap com un tinbal????..
Nada Neskas os venis aqui a vivir que dentro de poco ya seremos un pais independientes i cerraran las fronteras....jajajaja

Lo nik

Anònim ha dit...

Sergi, la via de la que parles ben be podria ser aquesta, a les ressenyes antigues, abans del reequipament, ara està amb parabolts, parla de spits, fisureros i un pas de ganxo al segon llarg. Ara ja no cal fer-lo.
És un petita joia.
Merto,