divendres, 12 de setembre del 2014

11-setembre-2014 -SERRA DE LLERAS- Roca Foradada del Castellet- EPOPEIA SEMINOLA 160m. V+ obligat


Si si Onze de Setembre i nosaltres ascalan… no es que no estiguem compromesos amb la lluita engegada no… no es que no creguem que es pot parir algo millor, mes just, mes honest ,mes com cal….no es que no creguem que val la pena lluitar per cercar un futur mes arreglat per la nostra canalla…. i engegar a pastar a aquesta colla de dropos,xoriços,incompetens,corruptes,mentiders,hipocrites,manipuladors , venuts als interessos dels seus partits i al capital que els dona de popar a esquenes de la coneixença i voluntat del poble , certament creiem que ens estan foten descaradament i ja n’hi a prou, l’únic que m’amuina i hem neguiteja es que el poble Espanyol….(si el poble espanyol, els seus polítics me la bufen) no entenguin que aquesta hauria de ser també la seva lluita, però de vegades penso que s’han adormit a la palla i ja els esta be el que veuen, cosa que sorprèn.
El cas es que sabíem del cert que la resposta del personal seria acollonat, com així ha estat, i no l’hi vindria d’un parrell d’estripats .El cert que a mi aquestes munteres de gent m’angoixen i hem fan por , soc mes aviat del gènere silvestre. I vam decidir fer pales el nostre cabreig pujant a una bonica i tranquil·la agulla de la SERRA DE LLERAS.
A la ROCA FORADADA DEL CASTELLET hi trobareu la EPOPEIA SEMINOLA ,una via estètica en un raconet bonic i tranquil amb una roca entre regular i justeta amb algun tram (arribada a la quarta reunió)vibrant , però l’equipament generós l’hi treu ferro a la cosa.
RESENYA DEL VIDAL
 CARTELL DE SORTIDA A PEU DE PISTA

 LO CAMINET A RESEGUIR

 DESPRES DEL CAMINET RESEGUIR LA BARRANQUERA AMB L'AGULLA AL FONS

 EN AQUET PUNT DEIXAREM LA BARRANQUERA RESEGUIN LES FITES
 CORDA FIXA 
 PRIMER LLARG

 SEGON LLARG


                                                    PAS DE 6a+ DEL TERCER LLARG
 QUART LLARG 
 TRAM FINAL DEL LLARG AMB ROCA TRENCADA O LO SEGUENT
 RADER LLARG 

 FOTOCIM AMB SANT GERBAS RADERA
L'AGULLA 

LO XIST

2 comentaris:

Juanill lo val de ram en ram ha dit...

Que vareu passar calor? Sembla que fred no en feia...

Anònim ha dit...

No gens, hombreta de la bona

LO PELAGALLS