dissabte, 2 de febrer del 2013

31 de Gener de 2013 - MONTSEC d'ARES - Puntals d'Ager - PARAISOS FISCALES 200m. 6b (V+ obl)

Ressenya del Luichy

     Després de tantes festes , pluges, vent , fred, inauguracions i altres mariconades, sembla que torna l’activitat al Galliner. Ja era hora. El nombre de queixes que han arribat a la redacció referents a la disminució de piulades ha col·lapsat el correu elèctric. Ja entenem que es molt dur el pas del temps sense cap noticia de la que poder fer critiques (constructives i destructives, tant se val) i opinar sobre si el cafè del dissabte passat era mes bo que el de fa uns anys i que jo el pago mes barat que tu , i que tu ... que collons sabràs de cafès!!! No en tens ni puta idea!!! I així fins a la eternitat.

     Però això s’havia d’acabar i quina millor manera que anar-se’n d’ascalada? i on millor que al Montsec d’Ares? Això es el que han fet lo Manel i lo Nico , dos bons “manolos”.
La via en qüestió es un nou itinerari obert pel Luichy i el Bresco i el Martin i que segons diuen els nostres intrèpids GALLS esta força be. No son de massa paraules però amb el que diuen ja en hi ha prou, ells son de: “força gra i poca palla”. Heu aquí les seves impressions:

     Via molt guapa sense gaire compromís, ja que estan bastant equipats els llargs mes compromesos que son també els mes bonics el primer i el quart, els altres estan força be, no obstant s'ha de parar compte amb algun tram. També mencionar que en aquesta banda de paret no es recomanable escalar amb cordades pel davant ja que hi han feixetes amb moltes pedretes. 
El dia primaveral autèntic.

     Es pot apreciar en la “coletilla” del escrit que a la fi i al cap, lo Manel i lo Nico, també son uns romàntics.





 S'ha obert el "mercadillo"
 Inici Via
 Lo Nico al L1
 Lo mesm
Lo Manel a L2
Idem
Lo Nico a L3
Lo Manel arribant a R3
Lo Manel al L4
Lo Nico al L4
 Lo Manel al L6
 Fotocim
Boniques vistes


XIST CURT :



                   .- Doctor, Doctor . Ja he ido a todos los puticlubs de

               la Provincia y no se me va el dolor de estomago


           .- "sal de putas" le dije "SAL DE F-R-U-T-A-S"

 

LO CLIP :


                   Quina por!!!!! Sort que hi ha canto
 









 

3 comentaris:

Mingo ha dit...

Es que si està bé dins el Galliner, però massa temps segur que no és bo. Enhorabona NIco i Manel, fa molt bona pinta la via, jo per aki havia fet la ocells de nylon i havia trams discretets de roca, però aki es veu molt ferma.
Una abraçada a veure si ens veiem aviat.
Besitos

Lo Gall ha dit...

Hola Mingo, aquesta via te la roca en general molt bona hi ha algun tramet que s’ha de parar conte però en general esta bastant be, jo la vaig gaudir molt i el grau no apreta, molt recomanable.
Avera si fem algun dia una col•lectiva amb tots els GALLS
Fins aviat.
salut, i forces trepades
Lo nik

Anònim ha dit...

si la "faig" jo ara es q no es mandobla! Jeje, sortdel Nik!