dimecres, 20 de febrer del 2013

16 de Febrer de 2013 - MONTSEC D'ARES - Serrat de la Corona - HOMES I DONES DEL CAP DRET 130 m. 6c/Ae (6a obl.) + INVASIO SIBERIANA 140 m. 6b (6a obl.)

Situacio vies - Foto d'Internet


     DISSABTE PER FI, quedem amb lo Llauis per trepar al Serrat de Corones d’Ager, a les nou som al bar Lo Torres fotent-nos el entrepà reglamentari :xoriç amb bitxo, lo Llauis , lo Pinto i lo Jesús, desprès de una dura negociació determinem fer dos cordades, lo Jesús i jo i lo Pinto amb lo Llauis . Ells aniran a fer el Espero Badalona  al Cap del Ras , que com el Sergi no la fet ...que es foti i es busqui la vida, i nosaltres  a fer la Homes i Dones del Cap Dret i si tenim tems farem un altra a la esquerra de la via Silenci, d’aquesta nomes tenim referències via telèfon, es diu Invasió Siberiana oberta per uns col·legues de Lleida. Per arribar-hi cal fer el mateix trajecte com si anéssim a Montrebei  a la Paret de Catalunya i poc depres de deixar l’asfalt i despres d’unes corves força tancades , a la dreta hi veureu la paret.

HOMES I DONES DEL CAP DRET
Ressenya dels aperturistes


     La via Homes i Dones del Cap Dret es ,en conjunt, bastant  bonica. Amb algun tram “rotillo”, el quart llar s’ha d’anar  en compte  amb el  fregament  de les cordes. “Pim pam” i feta , hem connectat el turbo.

Un dia  com el d’avui ,amb una  climatologia radiant, cal aprofitar-lo. Així que fem-ne un altra.
 
 Aproximació
 Lo Nico i lo Jesús al L1
 Lo Jesús al L2
Lo Jesús al L3
 Lo Nico al L4
Fotocim 1


INVASIÓ SIBERIANA
Ressenya dels aperturistes

     La segona via triada es la Invasió Siberiana , que es troba mes a l’esquerra de la primera i a la vora de la del Silenci. Via totalment equipada,  amb  distancies entre xapes  on  passa l’aire en algun llarg. El segon llarg es , per  mi, el mes guapo de la zona, en quant qualitat de roca, orgasmic.
Lo Jesús al L1
Lo Nico al L1
Lo Nico al L2
Lo Jesús al L3
L4
Fotocim 2


XIST-GRAFIC-SEX










1 comentari:

Mingo ha dit...

Collons Sergi que l'esperó Badalona l'has fet amb mi i el Tato un dissabte abans de del diumenge de la palma, no recordo l'any, però segur que l'has fet. El que passa és que no vas fer cap tirada de primer, potser per això no te'n recordes. Si la tornes a fer te'n recordaras del sostre on em girava el buril de sortida.
Una abraçada