dimarts, 26 de febrer de 2013

23 de Febrer de 2013 - SANT LLORENÇ DE MONTGAI - Paret de la Formiguera - LOS 50 DEL GUTI 110m. 6b (V+ obl.)

 Ressenya Made in LO GALL

     Que ve palomo!!! Que ve palomo!!! Tota la setmana “el Hombre del tiempo” fotent la vara de que un castic diví caurà sobre nosaltres en forma de nevades colossals a nivells mai vistos a la era quaternària. Diu – l’home del temps – que pot nevar inclús a algun soterrani on hi hagi alguna festa no declarada a les autoritats "incompetents". Davant d’aquestes perspectives, LO GALL es reuneix en “conclave” (ara esta de moda) per decidir que collons fem aquest dissabte. Un diu que: tan se val, estem obrint una via i cal anar a acabar-la, peti qui peti. Un altre diu: jo aniria a Sant Llorenç, al menys a esmorzar. Algun , mes radical, es mostra decidit a anar a cremar al cabró del “hombre del tiempo” directament. Al final el seny manarà i la panxa també, per lo que : “cap a Sant Llorenç”. A mig mati rebem un correu on se’ns fa saber que les Neskas de Vitória es deixaran caure pel bar del Jaume. A bodes em convides.
      Arribada a Sant Llorenç i..... on es la neu? No en hi ha molla, el cel es tapat i fot un fred que pela (hace un céfiro que corta el cutis). Mentre esperem els bocates del Jaume, va arribant gent de tot arreu, lo Luichy amb lo Gorka que van a fer la “Viacrisis” (alta ruta a la Paret de l’Os), després uns amics seus que van d’excursió, després arriben les Neskas (Ana, Idoia i... no recordo l’altra, estic perdent reflexes) que per fi coneixem en persona, diuen que aniran a la “J.E.Farreny” i la “Travesía de los Gladiadores”.Tambe es van afegir la Eva, lo Jesús i lo Jaume que se'n van a la "Bonamassa" . Lo bar del Jaume es un autèntic galliner, tot-hom parla a l’hora. Lo Juan posa ordre i anem cap a la Paret de la Formiguera a fer la segona repetició Mundial-Universal de la via “Los 50 del Guti” que encara esta calenteta i que com el seu nom indica, la ha dedicada el Juan al “Guti” en el seu traspàs als 50 tacos (el Juan i el Guti es la mateixa persona).

La via es troba en la part baixa de la paret , a l’esquerra de la “Aberroncho” , comença en el punt mes franc abans dels sostres grocs i trencats del gran esperó que marca l’inici del Barranc Fondo. Sembla mentida que per aquí s’hi pugui pujar, mai ho hagues dit, però lo Juan no es un home que accepta un no per resposta i com fan els mags : “ale hop” nova via al canto.
 "Va por ustede..."
 Lo Albert al L1
Lo Sergi que s'ho rumia
 Lo Sergi al L1 , mostrant la seva indiferencia al mon
 Lo Juan al L1
Lo David al L1
 Lo Sergi i lo David al L2
 Lo Albert al L2 i al L3
 Lo Albert i lo Juan al L3
 Lo Juan i lo David al L3
La Eva a la "Bonamassa"
 Lo Jaume a lo mesm
Fotocim

     L’itinerari es per gaudir força, cada llarg es tècnicament diferent del següent, la roca es de bona a mot bona ,tot i que cal vigilar en algun punt . la via resta equipada amb parabolts i es pot rapelar des de les reunions. Es un opció molt bona per una matinal d’èxit.

XISTANUNCI:

REGALO PERRO (CON PEDIGREE) 

A mis amigos:

Ayer por la noche, fui asaltado en mi casa.

Entraron los bandidos y me encerraron en el baño y se llevaron casi todo.

Mi perro, que supuestamente era guardián, no me alertó, ni tampoco reaccionó ante los bandidos.

Ese es el motivo por el cual lo estoy regalando. Tal vez Uds. sabrán educarlo mejor.

No quiero más, perro en casa. Es preferible instalar todo tipo y sistema de alarma, que es más seguro y a la larga, más barato.
Los que quieran el perro, por favor se comuniquen conmigo.

Adjunto foto

10 comentaris:

neskalatzaileak ha dit...

Me quedo con el perro!!! asi me acompaña de birras.
Buena pinta que tienen los 50 de Guti, creo que esta edad va a ser prospera en aperturas y aventuras... vamos ... como hasta ahora (imagino). Ya estamos preparando esa paella con caracoles,conejo y gallo tierno... solo es poner fecha y lugar. un saludo de las neskas vaskas

Lo Gall ha dit...

INFORMACION : En el Bar del Jaume de Sant Llorenç , caben 50 comensales máximo, si este fuera el lugar escogido. Para más gente se podría mirar en el Camping de la entrada al pueblo.
LO SERGI

fernando ha dit...

Hola, hola Gallitos, el domingo nos dejamos dejamos caer por ahí también los Conejos, la rama Eslovena de los susodichos Conejos,(los que solo escalan con frío, es broma, je, je) y al final casi acabamos en camiseta, un día excelente, la mencionada ola polar no apareció por esos lares, al final va ser verdad eso de que sois unos privilegiados hasta con el tiempo, p'a mi que le metéis algún sobre de esos al hombre del tiempo, je, je, hicimos la J.E Farreny y la Eclipse, excelentes vías excelente roca, excelente aproximación y descenso, excelente tiempo, vamos que ya somos unos adictos a la zona. un saludo Gallos

Joan B ha dit...

Ja en tenim una altre a la llista de pendents! gràcies per la feina

A l'esquerra d'aquesta via n'hi ha d'altres ??

Salut i a escalar

Lo Gall ha dit...

Just a l'esquerra no hi ha res mes es molt trencat. Has de donar el tomb a l'esperó seguint el cami de la ferrada i just al darrera hi ha la "Perot i Mandinga" la "Oscar" y la variant "Oscardos Borriqueros". Pots trobar la informació en aquest mateix Bloc.
LO SERGI

JOSEP MARIA GUITART ha dit...

una via per afegir a l'agenda que encara que la tinc molt plena, sembla que aquesta via so mereix.
un altre cosa, m'agradaria poder publicar l'acudit del gos dient que es vostre en el meu mur del facebook,es que m'agradat molt, teniu algun problema si ho faig.
be ja direu.

Lo Gall ha dit...

Eiii! Josep Maria. Veig que som semblants en lo que respecta a l'agenda. Jo tambe la tinc molt plena. En lo referent al Xist, pots fer el que creguis convenient, no cal ni que diguis que l'has vist al nostre Bloc. Nosaltres l'hem tret de la Xarxa. Una abraçada
LO SERGI

Lo Gall ha dit...

Josep cap problem, pots publicar-lo tot si vols, el nostre blog es anarquic, com los de Ikea.

LO Nik,
D'altra banda felicitar al Guti per la via dels 50, ahir la vai fer despres de vaisar d'ager de la via del Salla, jornada completa, destroçat pero content.

Lo Gall ha dit...

un detall de la via de los 50, la part d'aceros del començament de la via, lo vaig apurar en lliure i casi hem surt, deu ser 6b/6b+ maxim.

Ylerget ha dit...

Aquest blog està molt parat... m'aburro...