diumenge, 5 de febrer del 2012

4 de Febrer de 2012-SANT LLORENÇ DE MONTGAI-Paret de l'Os-IRIS 165m. 6c+ (6a obl.)

Ressenya del Juan

     Avui hem sortit lo Paepe i lo Nico amb l’amenaça de unes temperatures siberianes, les quals ens deixarien els ous congelats, alguns GALLS davant els pronòstics d’aquestes temperatures, han preferit quedar-se al galliner a covar los ous. De covards en hi ha a tots els GALLINERS.

     Desprès de un bon esmorzar al bar del Jaume i fer alguns comentaris  obscens amb la “penya”, tenim la grata sorpresa de que fa  un dia  radiant amb una temperatura molt agradable. Ens animem a fer una via del incombustible Juan Gutierrez, via equipada per sortir rapit de la paret abans que el temps no canvií  i vinguin les temperatures siberianes. La via triada es la Iris a la paret de l’os. Via amb roca molt bona i  equipada, amb un grau no obligat però amb trams on has d’ascalar.  
Lo Paepe al L1
Lo mesm
Quin "manolo"
Lo Paepe tibant
Lo Pepe al L2
Una mica mes amunt
Lo Nico iniciant lo L3
Lo Nico al L3
Lo Nico al L5
Lo mesm
Sortida al Cim
Fotocim

CLIP :
Sembla España , no???

3 comentaris:

Llauis ha dit...

Quina cara de satisfets feu al arribar al cim!!!, és que no hi ha res com tibar de valent per que la cresta és fiqui tiesa. Lo Pinto i jo amb la por de les temperatures glacials ens varem atansar a Vilanova de Meia al Puig Ramader a fer un rato d'esportiva i també ho varem encertar, temperatura agradable, roca excelent, això si, un grau més "gallina" per uns galls cobards com nosaltres!!
Felicitats per la via i molts besitos!!

Lo Gall ha dit...

Hola Llauis noi dels cafèsss, i nosaltres que pensàvem covar els ous aquest cap de setmana i mira per on, varem gaudir de un dia guapíssim,Avera si el cap de setmana que be podem fer una col•lectiva tots plegats a penya Rueba o en algun altre lloc i ens fa un dia per gaudir..Llauis si vols li pots dir que vingui la col•lega de Ager al marom també.......?
Fins aviat petonessss

Mingo ha dit...

Enhorabona parella. Ja veig que al gran gall se li va arrugar la cresta del tot