diumenge, 26 de febrer de 2012

25 de Febrer de 2012-MURILLO DE GÁLLEGO-Peña Rueba-MALLO LA MORA-Edu Roche 220 m. 6b (6a, A0 obl.)

Ressenya del Felix Escobar

     Los GALLS , ja se sap, en pic troben una pedra que els hi agrada no paren de picotejar-la amb el bec fins que se’n cansen.
     Això es el que’ns esta passant al galliner, un altra vegada agafem com a destí la Peña Rueba de Murillo de Gállego, amb la intenció de fer l’espero famós uns (lo Juanito, lo Llauis i lo Sergi) , altres  a la Los Terceros Tambien Existen (lo Juanill i lo Mamerto-GALL nou) i nosaltres amb l’idea de fer la Make.
     Finalment ens decidim per anar a tibar a les plaques de la dreta del mallo La Mora on hi ha tres línies de parabolts. Ens enfilem per la Edu Roche (xapes grogues)
     Via molt recomanable amb  roca molt bona i equipament de luxe,  el primer i penúltim llargs son amb diferencia els que marquen el caràcter de la via, sense obligar el grau.  
Al inici de la via
Mes amunt
Mes a baix
Al segon llarg
Guapo lo "pareto"
A la part central
Lo mateix
Lo Nico petitet
Mes grand
Part superior
Lo Nico
Ultims llargs
Lo "potxolo" de lo Paepe
Ultim llarg
Bon pati

     El primer i segon  llarg, curtets, el vàrem empalmar, en aquestos llargs hi ha una mica de molsa, el tercer i el quart també els vàrem empalmar i a partir d'aquest llargs la roca es neta i excel·lent, crec que el cinquè i el sisè també els vàrem empalmar i a partir d’aquí ja vam seguir un llarg cadascú. El penúltim es un dels llargs mes bonics , amb força ambient i encara que te algun tram de roca trencat  es un dels millors llargs.
Fotocim amb lo Juanill i lo Mamerto

 LO XIST :

Un paio que treballa a una  gran empresa agafa el telefon i diu:


¡NENAAAA! 
REMENA  EL CUL RAPIDET  Y PORTA'M UN CAFE I UN XUXO , VINGA BONICA, ¡¡¡PERO JA!!!

Al altre costat del telefon es sent una veu que diu: :-¡GILIPOLLES! T'HAS CONFÓS  D' EXTENSION. ¿SAPS AMB QUI ESTAS PARLAN?...

ESTAS PARLAN AMB  EL DIRECTOR GENERAL
¡IMBECIL!!
I l'altre contesta:

-
¿I TU QUE? ¡EXPLOTADOR DE MERDA! ¡¡¡FILL DE PUTA!!!
¿SAPS AMB QUI ESTAS PARLAN TU?


El director general contesta:

¡¡¡NO!!!


Y l'altre contesta:
 

...... SORT NI TENIM.....