dilluns, 30 de gener del 2012

28 de Gener de 2012-MONTSEC D'ARES-Castell de Sant Llorenç-Ferrada FELIZ NAVIDAD 110 M. ED ++++Boulders

Ressenya de www.jombigwall.com
Recomanacions de www.jombigwall.com

     Avui los tres GALLS (que no mags) Nico, Tato i Sergi quedem al 24 h. de Torrefarrera (no es un puticlub, però en hi ha un a prop) amb la intenció d’anar a Huesca a trepar. El dubte es que ha plogut i no estem del tot convençuts de trobar bon dia i la paret seca. Així que en ultima instancia decidim d’anar a Ager a fer la ferrada Feliz Navidad que per lo que se sent per la Web, es de “armas tomar”. La proposta es interesant per que a mes a mes al Castell de Sant Llorenç hi ha uns quants boulders  per acabar d’aprofitar lo dia.

FERRADA FELIZ NAVIDAD

Vista general
Ultim sostre amb les anelles

     Tal i com diuen los comentaris dels aperturistes i de la poca gent que la ha fet , aquesta ferrada fa por de veritat. Es compromesa i dura. Cal tenir una bona dosis de força mongetes i bastant temple per no atabalar-te.
     Lo primer tram ja te posa les piles i te les esgota. Es desplomat , mantingut i de difícil repòs. La entrada ja talla el bacallà. Porteu una cinta amb mosquetó a l’anell del boudrier, per poder fer un ballestrinque a les varilles si es que heu de reposar.
Lo Nico al inici del calvari
Lo Sergi al mig del primer tram
Lo Nico al segon tram

     Lo segon tram es mes “cristià” tot i que los braços continuen treballant de valent.
Lo Sergi al segon tram

     La cirereta del pastis s’hi troba al tercer tram on los braços, fets a caldo, comencen a gemegar a la espera del sostre que barra lo pas al cim. Unes anelles de circ i uns esgraons grapats de cap per avall es lo que t’espera, a mes d’uns canvis de sirga complicats.
Lo Nico al mig del "fregao"
Lo Nico preparant-se per tibar
La cara del Sergi es tot un poema
Dos poemes
Curiosos los amurriadors
Fotocim

     Lo Tato no va pujar perque no tenia l'espatlla amb masa bones condicions i no sap el favor que li va arribar a fer .Ferrada que posa els pels de punta, no apta per principiants i tampoc per gent no acostumada a moure’s per paret. Pareu molt de compte si decidiu anar-hi. Jo, si hagués dut una corda os juro que hagués plegat. “el que avisa no es traidor”.

CASTELL DE SANT LLORENÇ – BOULDERS

     Passat l’espant de la ferrada, decidim acabar la matinal fent un parell de boulders al sòcol del Castell. La pedra esta freda i la boira ens envolta , tot i que algun moment surt el sol. Un parell de tibades i cap a casa a fer punts.

Lo Nico
Lo mesm
Lo Tato tibant
LO CLIP :
Aprofitant la vinantessa




2 comentaris:

JAUME ORS ha dit...

ufff ... no savia res d´aquesta ferrata ... anirem !!!

Lo Gall ha dit...

Jaume prepara't a apretar els dents i lo cul. Salut