dilluns, 16 de maig del 2011

14 de Maig de 2011(2ª part)-RIGLOS-AGUJA ROJA-EDIL-120 M. V+

Ressenya treta del bloc montinukzone

      Estem baixant del Mallo Colorado i les perspectives de mullar-nos son bastant probables. Decidim d’anar baixant direcció a la Balsa i apropar-nos al peu de la Aguja Roja i si tenim sort fer la Normal.
     Enfilem el camí ben marcat i en un quart d’hora estem a peu de paret. En hi ha dos cordades que estan rapelant. Es gent del país i els hi consultem sobre la via que tenim al davant i que ells acaben de fer. Es veu molt bonica , resulta ser la Edil (Rabada-Cintero), bona referencia per part dels amics de peu de paret i una confirmació de que no plourà . advertència per part nostra que ens cas de pluja , mes val que no ens tornem a trobar mai mes. Se’n va rient i em diu que si no plou i ens troba , caldrà pagar cervesa. OK.
Aguja Roja
     Lo Nico s’encorda i fissura amunt. La via es espectacular, d’aquelles que et fan donar compte de per que et dediques a pujar-te per allí on l’altra gent creu que te’n vas de l’olla. La roca es molt bona tret d’algun passet d’entrada a reunió. En hi ha empotraments, passos de placa, panxes, diedres i canvi de diedre, tot un espectacle. La via esta molt ben equipada i no passa del V+.
Lo Nico al L1 
La Yolanda al L1 
Lo Nico al L2 
 Lo Tato al L1 
Lo Nico al L2

     El temps ens deixar fer però bufa el vent amb molta força i gairebé no ens sentim. Lo Nico i la Yolanda en pic arriben al cim , baixen de seguida i els trobo a la tercera reunió muntant el següent ràpel.
      Fem l’últim llarg , fotocim, instal·lació de ràpel i avall. Avall ??….. Merda! El vent ha llençat les cordes cap el caient sud-est de la paret i s’han enganxat en uns bolos. Foto estirada i…. que va! No surten, així que ja veus a lo Sergi cagant-se amb tot i fent travessies per la paret. Menys mal que per allí passa la via  Pecho Lobo.     Em pillo de    la daisy    en una xapa  i a treballar.    Me’n puc sortir i acabem els ràpels sense mes incidències.
Lo Tato al L2
Lo Sergi al L3 
Fotocim
Lo Tato rapelant


     Aquesta via  es molt recomanable de fer-la ,gaudireu i el ambient esta garantit, a mes a mes es nota l’elegància que li donaven a les vies aquells magnífics escaladors com van ser Rabada i Cintero.
Foren feliços i menjaren perdissos
Floreta del dia



AVUI TOCA PENICULA




3 comentaris:

Anònim ha dit...

*Anotar un punt importa’n pel que la vulgui fer la primera reunió es millor muntar-la en la segona reunió, a sobre del desplomet..
lo nik.

Anònim ha dit...

La graduació de la Via, segon Fer i Lola, 1º 5b, 2º 5b, 3º 5c i últim 4b.Crec que es mes correcte que la que em ficat al Blog.
Nik.

Mingo ha dit...

Sergi em sembla que ens enganyes, en la foto que sortiu els 4 molt guapos, no es veu ni un núvol.
Ja era hora que canviesis de màquina que les fotos d'abans eren molt petites.
Una abraçada als 4