diumenge, 15 de maig del 2011

14 de Maig de 2011(1ª part)-RIGLOS-MALLO COLORADO-ANOREXIA-120 M. V

Ressenya treta de Madteam

     Aquesta vegada decidim amb lo Nico d’anar a Riglos , passi lo que passi. Efectivament , quedem al 24 h. de Torrefarrera.
     Dissabte, 7.20 h. a.m. passo a buscar al Tato i recollim a la Yolanda i al Nico , carretera i manta, cap a Riglos. Ara el viatge es fa bastant rapit ja que han obert un altre tram de la autovia Lleida-Huesca, total 1h. 20 minuts.
     Arribem al poble de Riglos i el “palomo” es sent a prop . El temps es insegur , tot i això decidim d’anar primer a fer la Normal de la Aguja Roja  a los Mallos pequeños.
 Cap a la feina
 Pison, Cuchillo ,Visera i Frechin

     Comença la caminada i.... Oh! Sorpresa . ens hem equivocat (per no perdre el costum) i en lloc d’anar a la Aguja , anem a petar al Mallo Colorado.
Mallo Colorado

     Bueno, ja que som aquí i no ens en fiem del temps, decidim fer la Anorèxia i canvià el ordre del dia.
Muntem les dos cordades i “amunt que hi falta gent”. La via esta equipada amb parabolts i nomes es necessiten  cintes i reunió. Es una via disfrutona i ideal per començar a escalar a Riglos. A la vora en hi ha unes quantes mes del mateix estil, també equipades amb parabolts.
 Lo Nico al L1
 La Yolanda esperant
 la Yolanda al L1
 la Yolanda al L2
 Lo Nico a la R1
 Lo Tato al L1

          El grau no passa de V i la pedra es força consistent tret d’alguna entrada a reunió. A la part de dalt es troben totes les vies i   les línies    de parabolts    s’apropen.          Com no podia ser d’una altra manera ens equivoquem i sortim per la  Ultravox. 
 La Yolanda al L4
 Lo Nico i la Yolanda al L4
 Lo Tato al L2
 Lo Tato a la R3
 Fotocim
 Riglos
Lo Tato rapelant

     Comença a ploure. Cal sortir depresa . Muntem el ràpel per on hem pujat. El vent es deixa sentir amb força i sembla que se’n prepara una de bona. Al menys no hem fet “porra”
Floreta del dia



ACUDIT DEL DIA :