dimecres, 29 de gener del 2020

Postmortem, 6c (ED- 200 m). Roca Regina

Aquesta era la segona intentona, ja que aquest estiu ens hi havíem posat, amb Jeff, i després d'uns quants vols seus al segon llarg i perdre jo un gat per les sostracades, vam decidir donar-li un respir.

Avui portem a Vic, tot motivat, i la cosa serà diferent. Ell solet es cascarà els 4 primers llargs, i la resta per l'Ari i jo.
La via és bona, prou equipada, restaurada a mitges, ja que sols han canviat alguns dels burins vells per spits i han posat bolts a les reunions. Sobre el grau millor oblidar-se. Grau vuitentero, de manera que no quadra res amb els estàndards actuals. Així que millor dedicar-se a escalar tot allò que pugueu, i quan no, doncs A0 i amunt. Això sí, la cosa obliga cap al 6a+. Tots els llargs són bonics, i alguns excepcionals (L5,L8).

La via la trobareu a l'inici de la paret, de manera que podeu aproximar directament des de la presa. Hi ha incripció amb el nom al peu.

Material: El nombre de cintes en funció dels llargs que vulgueu empalmar. Uns tòtems fins al roig us estalviarà alguna excursió.
Parce-Resse

Vic a l'L1

Arribada a R1

L2

L2

L4

L5

L6


Ari a l'L7

L8

Fotocim


Lo Xist